Yine çıktı sinirlerim tepeme. İyi olmuş tutuklanması ama en fazla 5-6 ay yatar çıkar.
Detaylar
Kim cevapladı?"Sen kim oluyorsun da bana böyle diyorsun? 400.000 dolarlık yatırım karşılığında Türk vatandaşlığını aldım. Çık dışarı bebeğim." doları ile hava atıyor ve doları ile çıkacağını düşünüyordu pakistanlıya bak sen. Dolarları ile çıkma ihtimali var mı hocam?Yine çıktı sinirlerim tepeme. İyi olmuş tutuklanması ama en fazla 5-6 ay yatar çıkar.
Anlamadım nasıl yani?
Yani para ile çıkma ihtimalı var mı pakistanlı dolarına güveniyor.
Milyon dolarları var mış.
Yani para ile çıkma ihtimalı var mı pakistanlı dolarına güveniyor.
Milyon dolarları var mış.
Ülkede bulunan adalet sistemine bakarsak para ile çıkabileceğini düşünüyorum.
losxy0
Yetkin
Bu olay Türkiye'de yaşanmıştır arkadaşlar onun da notunu geçeyim. Üstüne TikTok'ta bunu paylaşan pakistanlı'ya tepki veren türkleri'de aşsalayıcı bir cevap vermiştir. Gerçi haber kaynağı paylaştığımdan okursunuz. Okumayanlar veya kısa özet isteyenler için ufak bir özet geçtim.
![]()
Dans eden kızın videosunu sosyal medya hesabından paylaşan Pakistan'lıdan akıl almaz cevap
HABERETwww.haberet.com
![]()
Pakistanlı bir şahıs evinde dans eden kadını gizlice videoya çekip TikTok'ta paylaştı
Türkiye'de bulunan Pakistanlı bir şahıs, evinde dans eden kadını gizlice videoya çekip TikTok'ta paylaştı. Görüntüler sosyal medyada infial yaratırken, Pakistanlı şahıs kendisine yönelik tepkilere 'Sen kim oluyorsun da bana böyle diyorsun? 400 bin dolarlık yatırım karşılığında Türk...www.sondakika.com
Pakistanlı toplama kampı gerek dünyaya
- Makaleler
- 1
Şaka gibi, bu tipleri ülkenin vatandaşı yaptılar 400 bin dolara.
Ülkenin pasaportunu 2 paralık ettiler.
Ülkenin pasaportunu 2 paralık ettiler.
A
agg1401
Ziyaretçi
Pakistan bizim dostumuz değil miymiş? Vay be bir yaşıma daha girdim.
Pakistan bizim dostumuz değil miymiş? Vay be bir yaşıma daha girdim.
Bende öyle sanıyordum.
Son düzenleme: