Darboğaz yapan sisteme AtlasOS kurulmalı mı?

AtlasOS güvenilir sayılır. Çünkü Github sayfası mevcut.

Yani %1 %2 farka değer mi ben şahsen değiceğini düşünmüyorum.
Değişir. Linux ile Windows aynı değildir. Ayrıca belirle çekirdek değişimleri ile daha optimize çalışır. Eğer performans önemliyse CachyOS kurun derim. Sorun olursa profilime yazın.

O zaman kurmamım çok da bir faydası olmaz gibi. Yani internette o kadar övüyolarki ondan dolayı buraya yazıp sizden bilgi almak istedim.

Açık kaynak kodlu olduğu için en azından diğer Custom işletim sistemlerine göre daha güvenli.

O zaman kurmamım çok da bir faydası olmaz gibi. Yani internette o kadar övüyolarki ondan dolayı buraya yazıp sizden bilgi almak istedim.
Kurmadan önce %40 bellek kullanımım vardı. Şu an %29-30. Çok da büyük bir değişiklik olmuyor. FPS artışı bekliyorsanız hiç beklemeyin.

Değişir. Linux ile Windows aynı değildir. Ayrıca belirle çekirdek değişimleri ile daha optimize çalışır. Eğer performans önemliyse CachyOS kurun derim. Sorun olursa profilime yazın.

CachyOS nedir acaba Linux türevi bir şey mi yoksa Custom Windows mu?

Ben Dual boot kullanıyorum. Bu sebeple HDD'imde Windows mevcut. AtlasOS kurduğumdan beri neredeyse bir Linux kadar hızlı çalışıyor. Tabii SSD olsaydı.

CachyOS nedir acaba Linux türevi bir şey mi yoksa Custom Windows mu?
Linux'ta binlerce distro var ve hoşuna gideni kurabilirsin.

Ya da bir yolu varsa ekranı 2K yapsam hani programı falan var mıdır ekran kartına daha çpk yük bineceği için darboğaz azalmazmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…