Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.513 Çözümler 19 Beğeniler 3.758 Yer Cintra 16 Ağustos 2024 #41 Macit dedi: Hocam ben komple kasayı satsam 6 7 ederöi sizce. Genişletmek için tıkla... O zaman 1050 Ti darboğaz yapar. Onu da satarsanız bir de üstüne 6-7K eklerseniz adamakıllı bir hazır sistem alırsınız belki. Macit dedi: Hocam ben komple kasayı satsam 6 7 ederöi sizce. Genişletmek için tıkla... Bu arada büyük ihtimalle o kasa 6-7 etmez. Bence en fazla 4-4.5K eder.
Macit dedi: Hocam ben komple kasayı satsam 6 7 ederöi sizce. Genişletmek için tıkla... O zaman 1050 Ti darboğaz yapar. Onu da satarsanız bir de üstüne 6-7K eklerseniz adamakıllı bir hazır sistem alırsınız belki. Macit dedi: Hocam ben komple kasayı satsam 6 7 ederöi sizce. Genişletmek için tıkla... Bu arada büyük ihtimalle o kasa 6-7 etmez. Bence en fazla 4-4.5K eder.
KS KS Macit Uzman Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 41 Beğeniler 15 16 Ağustos 2024 #42 Geraltın kılıcı dedi: O zaman 1050 Ti darboğaz yapar. Onu da satarsanız bir de üstüne 6-7k eklerseniz adamakıllı bir hazır sistem alırsınız belki. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.
Geraltın kılıcı dedi: O zaman 1050 Ti darboğaz yapar. Onu da satarsanız bir de üstüne 6-7k eklerseniz adamakıllı bir hazır sistem alırsınız belki. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.
Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.513 Çözümler 19 Beğeniler 3.758 Yer Cintra 16 Ağustos 2024 #43 Macit dedi: Tamamdır hocam bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Eğer öyle yapacaksanız sistem önerebilirim.
Macit dedi: Tamamdır hocam bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Eğer öyle yapacaksanız sistem önerebilirim.