Bu notebook soğutucusunu aldım dün ve bugün geldi indirimdeydi, neyse benim merak ettiğim bazı kimseler laptop soğutucuları anakartı yakar falan diyor acaba gerçekten böyle bir şey olabilir mi? Ben orta hızda çalıştırıyorum ve yine de bayağı güzel fark etti soğutuyor aleti. Ne der bilenler?
Ne kadarlık bir fark oldu hocam, bende almayı düşünüyorum.

Ne kadarlık bir fark oldu hocam, bende almayı düşünüyorum.

Vallahi dereceye bakmadım ama bayağı soğutuyor hoşuma gitti, şimdi USB to USB kablo alacağım bir sorun olmasın diye onu telefonun şarj aletine takacağım, notebooka abanmasın diye. 50TL indirime girmişti 349 TL idi soğutucunun fiyatını soruyorsan hocam.

Vallahi dereceye bakmadım ama bayağı soğutuyor hoşuma gitti, şimdi USB to USB kablo alacağım bir sorun olmasın diye onu telefonun şarj aletine takacağım, notebooka abanmasın diye. 50TL indirime girmişti 349 TL idi soğutucunun fiyatını soruyorsan hocam.
Derece olarak incelemesini yapar mısınız hocam? çoğu kişi merak ediyor.

Anlık bir düşüş mü yapıyor yoksa uzun süreli kullanımda da işe yarıyor mu diye merak ediyorum. İncelersen çok iyi olur.

Anlık bir düşüş mü yapıyor yoksa uzun süreli kullanımda da işe yarıyor mu diye merak ediyorum. İncelersen çok iyi olur.
Aynen, bu tarz ürünlerin incelemesi forumda pek görülmüyor, arkadaş konu açarsa çok faydalı olabileceğini düşünüyorum, zira işe yarıyorsa bende almayı düşünüyorum.