Yer
Cintra
Fazla iddialı bir başlık ancak gerçektende bu oyunu herkes deneyim etmeli! Arkadaşlar bir oyunun bu kadar iyi vuruş hissine, odağı kendinde tutmaya, sanat tasarımına ve bu kadar iyi harita dizaynına sahip olup üstüne Lore'unu bu kadar iyi yapabilmesi çok inanılmaz geliyor. Adamlar gerçektende ilk oyun için çok fazla çalışmışlar. Şu anda oynadığımız modern oyunların (Özellikle EA ve Ubisoft oyunlarının.) Verdiği hazzın 8 katını Dark Soul's tek bir oyunda veriyor. Bu kadar keşfetme hissine açık olup üstüne bu kadar küçük bir oyun haritasında bunu başarmak gerçekten harika. Bu oyunu oynamış ve sevmiş birinin ben şahsen EA ve Ubisoft'un gudubet oyunlarını seveceğini sanmıyorum.

unnamed-4125734598.webp

Zevklerimize ne zaman ortak oldunuz.
EA ve Ubisoft gibi şirketlerin yaptığı oyunlar inkar edilemez ayriyetten. DaO, Battlefield, Dead Space, NFS, Assasins Creed, Far Cry. Bu iki şirketin genel başarısını inkar edilemez. Eski kalitesinde olmasalar bile sektörün öncülerinden.

Oyun değil Dark Souls. Kahır simülasyonu. Oynayana ve oynatana saygımız yoktur. Trafikte motor kullanan ne ise bilgisayarda Dark Souls oynayan odur. Dark Souls oynayana saygımız yoktur.
Dark Soul's zor bir oyun değil. Oyunun en başındaki Boss'lar dışında hiçbir Boss'ta zorlanmadım. Çünkü, oyunu anladım.

Ek: Herkesin sövdüğü Boss'ları tek seferde geçtim. Mesela, Capra Demon ve Gaping Demon'ı tek seferde kestim. Hatta Örümcek kadını Summon kesti ya!
Zevklerimize ne zaman ortak oldunuz.
EA ve Ubisoft gibi şirketlerin yaptığı oyunlar inkar edilemez ayriyetten. DaO, Battlefield, Dead Space, NFS, Assasins Creed, Far Cry. Bu iki şirketin genel başarısını inkar edilemez. Eski kalitesinde olmasalar bile sektörün öncülerinden.
Yeni çıkarttığı oyunlardan bahsetmiştim.

Ek: Hocam Far Cry, Battlefield, AC ve NFS hariç diğer iki oyuna katılıyorum. Bence bu oyunların hepsi çöp!
Hocam o kadar da zor değil ya. Oynanabilir bir zorlukta yine.

Örümcek kadını öldürdükten sonra dev var bi' tane he ben onun! Adamın alevinden kaçamadığım için alevini yiyip koluna koşup vurarak kestim. Undead'lerin Allah'ı gibi bir şeyim galiba!

Her oyunu, istisnasız her oyunu en zorda oynarım. Kendimi zorlamayı seviyorum. Ama adamakıllı bir arayüzü bile olmayan garabeti oynamam ya. Souls-Like'tan nefret ederim.

Bozuk ve zor oyun arasındaki farkı bilir misin? Dark Soul's oyunlarının tek zorluğu bilgidir. Mesela, bir duşman alevden yapıldıysa buz ile saldırmak onu kolayca yenmeni sağlar veya tank bir düşman varsa sağlam bir kılıç onun yavaşlamasına sebebiyet verir.

Sevmiyoruz, sevene de saygı duymuyoruz.

Herkes yanlış anlamış :rofl:
EA ve Ubisoft'a nasıl sövülür adlı eser.

Son düzenleme:
Dark soul's zor bir oyun değil. Oyunun en başındaki boss'lar dışında hiçbir Boss'ta zorlanmadım. Çünkü, oyunu anladım.

Ek: Herkesin sövdüğü boss'ları tek seferde geçtim. Mesela, capra demon ve gaping Demon'ı tek seferde kestim. Hatta örümcek kadını summon kesti ya!

Yeni çıkarttığı oyunlardan bahsetmiştim.

Ek: Hocam Far Cry, Battlefield, AC ve NFS hariç diğer iki oyuna katılıyorum. Bence bu oyunların hepsi çöp!

Örümcek kadını öldürdükten sonra dev var bi' tane he ben onun! Adamın alevinden kaçamadığım için alevini yiyip koluna koşup vurarak kestim. Undead'lerin Allah'ı gibi bir şeyim galiba!

Bozuk ve zor oyun arasındaki farkı bilir misin? Dark soul's oyunlarının tek zorluğu bilgidir. Mesela, bir duşman alevden yapıldıysa buz ile saldırmak onu kolayca yenmeni sağlar veya tank bir düşman varsa sağlam bir kılıç onun yavaşlamasına sebebiyet verir.

EA ve Ubisoft'a nasıl sövülür adlı eser.

Yani Far Cry 3, AC 2 üçlemesi BF 1 çok güzel oyunlardı küçüklüğümüzda sürekli NFS oynardık Most Wanted,Underground serileri güzel oyunlardı. Tabii son zamanlarda bu serilerinde içine ettiler orası tartışılmaz yine de bu firmalar olmasa oyun sektörü bambaşka yerde olurdu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani Far Cry 3, AC 2 üçlemesi BF 1 çok güzel oyunlardı küçüklüğümüzda sürekli NFS oynardık Most Wanted,Underground serileri güzel oyunlardı. Tabii son zamanlarda bu serilerinde içine ettiler orası tartışılmaz yine de bu firmalar olmasa oyun sektörü bambaşka yerde olurdu.
Bu konuda haklısınız ancak dediğiniz oyunların hiçbirini sevmiyorum.