Arkadaşlar ben bu kasayı 4 sene önce aldım. Ve PC'mi yükseltmek istiyorum. Ancak kasa yeterli olur mu yeni nesil parçalara?
Detaylar
Kim cevapladı?Thanos
Üstün
Yeterli olmaz, küçücük kasa nasıl yeterli olsun.Arkadaşlar ben bu kasayı 4 sene önce aldım. Ve PC'mi yükseltmek istiyorum. Ancak kasa yeterli olur mu yeni nesil parçalara?
Kasalar pahalı be hocam. Boşa masraf. Babam da tutturdu. Yeni kocaman kasa alalım diye. Ben memnunum.Yeterli olmaz, küçücük kasa nasıl yeterli olsun.yeni konu açın, bütçe belirtin ve beni etiketleyin. Kasa önerinizi yapayım.
Ne kullanacağına bağlı. 285 mm'ye kadar ekran kartı desteği bulunuyormuş mesela. Çift fanlı ekran kartları rahatlıkla sığar, 3 fanlı kart alacaksan uzunluğunu kontrol ederek al. ATX anakart desteği olduğu belirtilmiş, bu konuda sorun yaşamazsın. CPU soğutucu için de bir yerde 148 mm, diğer yerde 165 mm yazmışlar. Hangisi doğru bilemedim ancak 165 mm gibi.
Ön paneli de gördüğüm kadarıyla ''mesh'' yapıda değil, bu da sıcaklık konusunda olumsuz etkileyebilir.
Ön paneli de gördüğüm kadarıyla ''mesh'' yapıda değil, bu da sıcaklık konusunda olumsuz etkileyebilir.
Thanos
Üstün
Genelde tam tersi olmaz mıydı.Kasalar pahalı be hocam. Boşa masraf. Babam da tutturdu. Yeni kocaman kasa alalım diye. Ben memnunum.
pawEn
Üstün
Peder onayi verdiyse çek DK431'i ya da Focus 2'yi keyfine bak.Kasalar pahalı be hocam. Boşa masraf. Babam da tutturdu. Yeni kocaman kasa alalım diye. Ben memnunum.
Bu bayağı baya ihtiyaciniza bagli bir sey bu arada.
DK431 süpermiş hocam. Hem de 2K falan fiyatı.Peder onayi verdiyse çek DK431'i ya da Focus 2'yi keyfine bak.![]()
@The Man From Earth
Bu bayağı baya ihtiyaciniza bagli bir sey bu arada.
pawEn
Üstün
Evet, bizim bir arkadas almisti kasanin icinden 2 tane 500GB Harddisk cikmisti hatta
Bu kasa ne kötü ne iyi yolda giderken bulmuştum gt 1030 setup dizip sattım.