- Makaleler
- 1
@RapidLemming955 PBO +150 falan ver bir de, AIDA tekiliyor. -10 Curve ver şimdilik.
Tamamdır. Yapıyorum hemen.@RapidLemming955 35-35 tRCD halini Zen ile beraber atar mısın? NS kıyası yapalım AIDA.
Neredeyse etki etmemiş, ilginç. AIDA çok da itibar etmemek lazım. Mixed mode ayarlayalım sana bir.
@RapidLemming955 Bank refresh mixed alıp tekrarla bakalım AIDA'yı. Başka bir şeyi değişme.
Arada 63.2 gördü.
Bunun aynısı hocam. Nitro eski haline getireyim mi bir daha?
Hocam, bunu nasıl yapabildiniz? Gerçekten elinize sağlık.Yok, Nitro kalsın. Şimdi mixed moduna al. PBO Boost override +150 ver, Curve -10 verip AIDA sonucu ilet ZenTimings ile. @RapidLemming955
Haydi, elini çabuk tut. Daha bunu deneyeceğiz.
Eki Görüntüle 260035
Eki Görüntüle 260036
Hocam fazla vaktim yok şu an. Bir yere gitmem lazım. PBO işini ayarladım. Şimdi testi yapıyorum.Yok, Nitro kalsın. Şimdi mixed moduna al. PBO Boost override +150 ver, Curve -10 verip AIDA sonucu ilet ZenTimings ile. @RapidLemming955
Haydi, elini çabuk tut. Daha bunu deneyeceğiz.
Eki Görüntüle 260035
Eki Görüntüle 260036
Hocam fazla vaktim yok şu an. Bir yere gitmem lazım. PBO işini ayarladım. Şimdi testi yapıyorum.
Yaptım hocam. Sonucu atıyorum.AIDA için arka planı boşalt, bellek temizliği sonrası memory çift tıkla. NS düşük versin. @RapidLemming955 Mixed yaptın mı? Swap APU ile beraber.
Hocam yarın sabah yapsam olur mu? Bir yere gitmem gerekiyor çünkü. Kısa sürecekse hemen yapayım ama.