- Makaleler
- 1
Ağzınla üfle az, destek ver.
Bakalım olacak mı hocam. İnşallah olur. En kötü eskiye döneceğim.Ağzınla üfle az, destek ver.Vantilatör dayamak lazım bir de.
Bakalım olacak mı hocam. İnşallah olur. En kötü eskiye döneceğim.
Test işi kötü yoksa ayarlamak güzel. Tam oyun oynarken şimdi 2.5 saatlik testin bitmesini bekliyorum.
Test işi kötü yoksa ayarlamak güzel. Tam oyun oynarken şimdi 2.5 saatlik testin bitmesini bekliyorum.
Ne güzel mutluydum. 1/2/0 açmıştık. -25/+150 yemişti. Her şey yolunda değerler iyi iken @Mr. Falcon ile PUBG girelim dedik. Yanında error promosyon geldi.@MAH0A 1 hafta etti test, sen en azından 3-5 saat ile yetiniyorsun. İşin bir de o boyutu var.
6200 profilde de Control Line 1, VDDP 1.1 kalacak. Control Line 0, saldım çayıra mevlam kayıra demek. Problem çıkartır 60+ IOD'da.
Gear kapalı o profilde bir de, sebebi o. Hem Ard 0 hem Gear kapalı hem de Control Line 0 limitin de limiti oluyor. @RapidLemming955
Ne güzel mutluydum. 1/2/0 açmıştık. -25/+150 yemişti. Her şey yolunda değerler iyi iken @Mr. Falcon ile PUBG girelim dedik. Yanında error promosyon geldi.
Ne güzel mutluydum. 1/2/0 açmıştık. -25/+150 yemişti. Her şey yolunda değerler iyi iken @Mr. Falcon ile PUBG girelim dedik. Yanında error promosyon geldi.
Böyle hocam.Şu anda güncel durum nasıl? Telefonla bir çek yine. Silüetin yansısın.
Benim sorun soğutucu. Boru alttan gitse hiçbir sorun olmayacak.Patlama, çatlama, kaçak var mı? Şu fan işini çözsen aradaki fark bu derece olmazdı. Normalde 1-2 derece fark ediyor. Ufak Thermalright fanlardan da alıp tıkıştır o araya olmazsa. GGTR'de satılıyor. @RapidLemming955 Ekstra destekle, CL24 her babayiğit harcı değil. Artık ona uygun davranman lazım.