Çip arızası da olabilir, Power de olabilir, kimse kesin konuşamaz. OCCT programı sensör kısmından voltaj kanallarını atın, 12-5-3v kanallarının olduğu bölüm, bir inceleyelim. İlk iş Power deneyin dediğim gibi. Bu şekilde sistemi kullanmanız çok sağlıklı olmayacaktır.
@Coa11 Yeni parçalara yazık yani bu tarz bir PSU ile.
Farklı priz dene, tekrar ederse farklı ev dene, yine tekrar ederse farklı PSU dene, ödünç alamazsan linkteki 850w al 3 taksit vade farksız mecburen, diğerleri pahalı yeni nesil olarak, bu saatten sonra da eski nesil PSU'ya 2500TL verilmez, 1000 TL daha koy onu al yani en kötü. Yine tekrar ederse sorun çiptir ama çip zor bozulur, PSU olma ihtimali yüksek bence.
@Coa11 İş sende bitiyor aslında, tüm adımları yazdım. Ben ne olursa olsun o PSU'yu kullanmazdım ama, 3500 TL'ye 850w yeni nesil güç kaynağı var çünkü, diğer modeller 4500 TL'yi geçiyor, eski nesiller de 2500 TL civarı, yani değmez. Bu saatten sonra yeni nesil almak lazım. Yeni nesil dediğim, koruma devreleri tam olan, ATX 3.1 PCIE 5.1 GEN5 güç kaynağı.
OCCT Power testinde direkt kitleniyor sistem zaten, ya çip arızası, ya Power arızası ya da elektriksel bir durum mevcut, bina-daire kaynaklı elektrik hattı, farklı priz bakman lazım, kabaca 3 ihtimalin var, senin çözmen lazım, ödünç alacaksın parçaları ya da Power her halükarda attığımı al, bedava 3K'ya.
@Coa11