Mehmet Furkan
Başarılı
Merhaba. Radeon RX 6500XT ve Ryzen 5500 sisteme sahibim. DDR5'e geçmeyi düşünüyorum. Bu sebeple bazı parçalar belirledim. Bazı büyük indirimleri kaçırdım ve en son olarak bu aşamaya gelmiş bulunmaktayım. Aşağıya parçaları bırakıyorum ki öneride veya uyarıda bulunasınız. Şimdiden teşekkürler.
www.incehesap.com
www.incehesap.com
www.qp.com.tr
www.gaming.gen.tr
Dipnot: Anakart konusunda Colorful fiyatı ve özellikleri bakımından çok iyi ama hala tam ikna olamadım. Bunu bana öneren kullanıcı @pawEn de yorumda bulunursa severim.
AMD Ryzen 5 7500F 3.70GHz AM5 İşlemci Fiyatı ve Özellikleri | İncehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Patriot Viper Venom RGB PVVR532G600C36K 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Gaming Ram (Bellek) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Colorful BATTLE-AX B650M-PLUS V14 AMD AM5 mATX Anakart
Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantili
Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
1550 RPM hızında çalışan TL-C12C serisi fan, hava akışı ve statik basınç performansını dengeler, CPU soğutucusunda yeni bir performans seviyesi sunar.
Dipnot: Anakart konusunda Colorful fiyatı ve özellikleri bakımından çok iyi ama hala tam ikna olamadım. Bunu bana öneren kullanıcı @pawEn de yorumda bulunursa severim.