Düşük bütçede Gigabyte B850M Force harici bu markaların hiçbir anakartı alınmaz. Özellikle MSİ, AM5 sokette top tier harici sıvıyor.ASUS MSI ve Gigabyte harici anakart almayın sorun olmaz.
Detaylar
Kim cevapladı?Düşük bütçe de Gigabyte B850M Force harici bu markaların hiçbir anakartı alınmaz. Özellikle MSI, AM5 sokette top tier harici sıvıyor.
Evet haklısınız ancak voltaj problemi için sormuştu ve sağlam denebilecek zaten 3 markayı belirttim onun haricinde bende olsam bu anakartı alırdım.
Markalar sağlam olsa da, MSİ ve ASUS'un teknik servisi (ServisPoint) hocam. Bu teknik servis, bu firmaların adını kirletiyor, insanları markadan soğutuyor.Evet haklısınız ancak voltaj problemi için sormuştu ve sağlam denebilecek zaten 3 markayı belirttim onun haricinde bende olsam bu anakartı alırdım.
O anakartı düşünüyordum fiyat olarak uygun ama düz ATX olsa süper olur.Düşük bütçede Gigabyte B850M Force harici bu markaların hiçbir anakartı alınmaz. Özellikle MSİ, AM5 sokette top tier harici sıvıyor.
O anakartı düşünüyordum fiyat olarak uygun ama düz ATX olsa süper olur.
Evet doğru ama bu bütçeden bundan iyisi şamda kayısı.
O anakartı düşünüyordum fiyat olarak uygun ama düz ATX olsa süper olur.
Bende MSI Carbon X870 var, RAM olarak da 2x16 Lexar CL28 SK Hynix a-die RAM var. 2 tane daha 2x16 alsam 4 slotta nasıl bir sorun yaşarım? @Recep Baltaş
Yarın Gaming Gecesi'ne bir bakarım uyguna getirebildiğim parça olursa yarın alırım olmazsa RAM'i hemen alıp geçeyim. Bu arada soğutmada Phantom Spirit düşünüyorum.
Ben ne zaman tek kanal DDR5 sistem toplasam küfür yiyorum gelmiş burada tek kanal ile çift kanal arasında performans farkı yok diyorsunuz.
Çift kanalda performans farkı var.
Çift kanalda performans farkı var.
Son düzenleme:
CPU ağırlıklı oyunlarda yüzde 15'e kadar kayıplar olmuş ama yükseltme yapana kadar bana kabul edilebilir geldi. Normalde çift 16 alıp ileride yine çift 16 ile 64 yapma düşüncem vardı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet