Kağıt üzerinde çok iddialı duruyor, 900 IPS 85G focus Pro 45k gen 2 sensöre sahip. Scroll'u optik ve düzeltilmiştir diye düşünüyorum. Sizlerin düşünceleri neler?
Detaylar
Kim cevapladı?V3 Pro 5100 TL civarına seyrediyorken ve lansman fiyatı 150 dolar iken, bu farenin 9 bin lira gibi bir fiyattan çıkacağını sanmıyorum. Bu tespiti nasıl yaptınız?
Viper V3 Pro 159 dolar TR fiyatı 8000 TL.V3 Pro 5100 TL civarına seyrediyorken ve lansman fiyatı 150 dolar iken, bu farenin 9 bin lira gibi bir fiyattan çıkacağını sanmıyorum. Bu tespiti nasıl yaptınız?
En az 10 bin TL olacak. Değmez. Ama güzel görünüyor, dongle çok hoş. Dongle'da 3 nokta var biri bağlantı durumunu biri Hz durumunu biri ise şarj durumunu gösteriyor. Mantıklı düşünülmüş. 900 IPS 85G çok ilgi çekici görünüyor ama bu fark hissedilmeyecek.
temmuzhd
Uzman
Razer'ın sitesine bakabilirsiniz 169$. Tr'ye geldiğinde KDV + İthalatçı vs. kârı eklerseniz. Ne olacağı belli.V3 Pro 5100 TL civarına seyrediyorken ve lansman fiyatı 150 dolar iken, bu farenin 9 bin lira gibi bir fiyattan çıkacağını sanmıyorum. Bu tespiti nasıl yaptınız?
- Makaleler
- 1
DeathAdder mi kalmış arkadaş? Daha iyi fareler alınabilir. En son Minecraft PvP döneminde "jitterclick, kemik erimesi mi yapıyor?" sorularının eşliğinde hatırlıyorum bu fareyi. Eski PvP'ci dostlar bilecektir.
Sorun nedir tam olarak? En güçlü özelliklere sahip en yeni mouseun adının DeathAdder olması mı sorun yoksa eskide kalmışlık mı?DeathAdder mi kalmış arkadaş? Daha iyi fareler alınabilir. En son Minecraft PvP döneminde "jitterclick, kemik erimesi mi yapıyor?" sorularının eşliğinde hatırlıyorum bu fareyi. Eski PvP'ci dostlar bilecektir.
- Makaleler
- 1
Sorun nedir tam olarak? En güçlü özelliklere sahip en yeni farenin adının DeathAdder olması mı sorun yoksa eskide kalmışlık mı?
Sorun var demedim ki. Eskileri yad etmek için yazmıştım. Bir farenin bu kadar pahalı olması da saçma geliyor bana ayrıca.
Daha iyi fareler alınabilir derken neyi kastettiniz acaba, neyse ki bu ürünün kitlesi malesef ki bizler değiliz.Sorun var demedim ki. Eskileri yad etmek için yazmıştım. Bir farenin bu kadar pahalı olması da saçma geliyor bana ayrıca.