Dedenin babasından kalma miras en hızlı nasıl satılır?

Tensip zaptı hazırlandı.
Paylı mülkiyet dava türü.
82 kişi

Tensip zaptı hazırlandı.
Paylı mülkiyet dava türü.
82 kişi
Muhtemelen sadece e-Devlet üzerinden bakıp bunları söylüyorsunuz. Genel olarak tensip zaptı ya dava ilk açıldığında düzenlenir ya da örneğin dava biter, karara itiraz edilir, karar bozulur ve bozmadan sonra yeniden yargılama yapılırken düzenlenir.

Bu yüzden e-Devlet üzerinden dosyanın hangi aşamada olduğu anlaşılmaz. UYAP üzerinden dosyayı kontrol etmek her zaman daha sağlıklıdır. Ancak bence yormayın kendinizi.

Netice itibariyle 82 kişinin olduğu bir davanın bu kadar sürmesi aslında kulağa normal geliyor. Sabredin, bir gün bitecek o dava.

@Şişman Adam, girdimde kafam çok basmadı vallahi . Bu ayın 23'ünde duruşma var diyor, onu anladım sadece.

Netice itibarıyla 82 kişinin olduğu bir davanın bu kadar sürmesi aslında kulağa normal geliyor. Sabredin, bir gün bitecek o dava.

Umarım bitene kadar biz bitmeyiz de.

En son davalılar tebliğ edildi yazıyor.

Bize bilgilendirme kağıdı gelmişti o sanırım.

Bu cümlenizden bir şey anlaşılmıyor. UYAP ekranını görmeden yorum yapamayacağım.

3 ayrı dava başlığı var: Bir 2022, bir 2025, bir de 2026.

Yormayın kendinizi hocam, ben daha fazla irdelemeyeceğim; isterse dolar 500 olunca sonuçlansın.

Son düzenleyen: Moderatör:
@shiedae3 evraklar arasında "BAM Dosya Gönderme Formu" var. Bu durum dosyanın daha evvelki bir dönemde karara çıktığını, birilerinin karara itiraz ettiğini gösteriyor. Dosya BAM'a (Bölge Adliye Mahkemesi - İstinaf Mahkemesi) gitmiş. Hatta "Karar İlamı" kısmında BAM kararını da görebilirsiniz.

O yüzden birden fazla dava başlığı var.

Şu an hangi dava dosyası içindesiniz bilmiyorum ama muhtemelen devam eden dava dosyasının içinde değilsiniz. Çünkü BAM kararı var dosyada.

2026 esaslı dosyayı inceleyin.

Yormayın kendinizi hocam ben daha fazla irdelemicem isterse dolar 500 olunca sonuçlansın.
Bir gün sonuçlanacak merak etmeyin.

@Şişman Adam, diyorum ya abi bizimkiler gıcık vallahi yoruldum bakarken kafam zaten basmıyor Allah razı olsun senden ben alımımı aldım.
Siz o davaya bel bağlamadan hayatınıza devam edin, unutun onu. Nasılsa kim açtıysa uğraşıyor sonuçlandırmak için.

Ben de gerekmedikçe hatırlamamaya çalışıyorum davalarımı. Yoksa insan kafayı yiyor, güven bana.

Umarım güzel sonuçlanır bir gün diyelim ve mevzuyu kapatalım o halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…