Deepcool LD360 sıvı soğutma almak istiyorum 7800x3d için ancak oyunlarda kaç derece olduğunu ya da Cinebench R23'te kaç derece olduğunu öğrenemedim. YouTube'da yok gibi incelemesi. İşlemci zaten max 89 derecede çalışıyor benim bildiğim. 7900x3d için R23 testinde 82 derece olduğunu gördüm sadece. Bahsettiğim şekilde inceleme videosu falan bilen eden varsa beni bir linklerse sevinirim teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?SF26
Üstün
Sıvı soğutucu almana gerek yok o arkadaşa. Phantom spirit+Kryonaut termal macun ile buz gibi çalışır o.Deepcool LD360 sıvı soğutma almak istiyorum 7800x3d için ancak oyunlarda kaç derece olduğunu ya da Cinebench R23'te kaç derece olduğunu öğrenemedim. YouTube'da yok gibi incelemesi. İşlemci zaten max 89 derecede çalışıyor benim bildiğim. 7900x3d için R23 testinde 82 derece olduğunu gördüm sadece. Bahsettiğim şekilde inceleme videosu falan bilen eden varsa beni bir linklerse sevinirim teşekkürler.
Alınabiliyorsa sıvı soğutucu almalı Phantom spirit evet iyi bir soğutucu ama gidip'te 360mm ile karşılaştırmak gereksiz.Sıvı soğutucu almana gerek yok o arkadaşa. Phantom spirit+Kryonaut termal macun ile buz gibi çalışır o.
Bu sorduğum 360mm'de 3-5 video gördüm gıcık bir ses çıkarıyordu. Sorunlu denk gelme ihtimali fazla gibi. Thermalright aqua elite 360'a bakıyorum şimdi. Cinebench'te 85 derece görüyormuş. 88 gören de olmuş. Tehlikeli sınır 89 zaten. Çözemedim 89 olunca işlemcinin kendini kapatmayıp zarar görmesiniAlınabiliyorsa sıvı soğutucu almalı Phantom spirit evet iyi bir soğutucu ama gidip'te 360mm ile karşılaştırmak gereksiz.
89'da işlemci kendini kapatmaz 100 dereceye doğru gittiği zaman kapatır kendini.Bu sorduğum 360mm'de 3-5 video gördüm gıcık bir ses çıkarıyordu. Sorunlu denk gelme ihtimali fazla gibi. Thermalright aqua elite 360'a bakıyorum şimdi. Cinebench'te 85 derece görüyormuş. 88 gören de olmuş. Tehlikeli sınır 89 zaten. Çözemedim 89 olunca işlemcinin kendini kapatmayıp zarar görmesini![]()
Dosya Ekleri
Grafiği anlayamadım pardon. Intel için grafik, ben 7800x3d için sormuştum. 89 ile 100 arasında zarar görür o zaman işlemci kendini kapatana kadar anladığım.89'da işlemci kendini kapatmaz 100 dereceye doğru gittiği zaman kapatır kendini.
Yeni konular
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-