Definasyon diyetinde mastürbasyon sıkıntı çıkarır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kraxius
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 562
  • Etiketler Etiketler
    diyet
Günlük "posta" pek önermem. Haftada 2 kere düzenli "posta" atmak iyi ama her gün yapmak önerilen bir şey asla değil. Psikolojik açıdan da pek önermem her gün aleti yoklamayın her açıdan kötü.

Bu kadar takmayın bu sporu. Sizin de dediğiniz gibi, olympia olmayacağız. Antrenman öncesi yapmadığınız sürece sıkıntı olmaz mastürbasyon yapmak.

Bu kadar takmayın bu sporu. Sizin de dediğiniz gibi, olympia olmayacağız. Antrenman öncesi yapmadığınız sürece sıkıntı olmaz mastürbasyon yapmak.
Günde 2 posta dediği için arkadaş spordan ziyade psikolojiyi yorumladı buradaki çoğu kişi.
Yani nefes nefese kalacak kadar kudurmadıysa antrenman performansı da çok fazla düşmez. Haftada 2-3 kere yapmanın testosteron arttırdığı söyleniyor yani sağlıklı şekilde düzene koysun yoksa 2-3 gr proteinin hesabı yapılmaz.

İdmandan önce yapmayın düşük karbla enerji zaten olmuyor bir de boşalma gevşekliğiyle idman midman atılmaz.

İdman sonrası vücudu gevşetince süper oluyor bence ama.

Disiplin ve kararlılığı kırabilir. Ek olarak çok fazlası testesteron düşürür mü emin değilim. Ama her türlü benim tavsiyem :

Benim bildiğim mast lazım zaten. Haftada en azından 1 2 kez. Diğer türlü zararı var benim bildiğim. Zaten içindeki atmak için evrimleşen bir organ. Pek etki etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…