III. Osman
Yetkin
Biz senin boş konuları görünce dejavunun kralını yaşıyoruz zaten. Bizi bu zevkten mahrum bırakmadığın için teşekkürler III. Osman.
Biz senin boş konuları görünce dejavunun kralını yaşıyoruz zaten. Bizi bu zevkten mahrum bırakmadığın için teşekkürler III. Osman.
Alıntıladığın mesaj başka bir konuya mı ait?
Rahatsızlık verdiysek ne mutlu bize.Senin açtığın her konuyu gördüğüm de aklımdan geçen hakaretler de bana dejavu yaşatıyor.
Son günlerde dejavu fazla yaşamaya başladım fakat az önce tam anlamıyla dejavu içinde dejavu yaşadım.
Test kitabını kitapların arasından alırken bu anı daha önce kesin olarak yaşadığımdan emin olmakla birlikte o zaman da dejavu olduğumu hatırladım. Yani dejavu yaşadığım olayın içinde de dejavu var. Hatta laptopun kapağını açıp bu anları foruma aktarmayı bile kısa süreli olsa da yaptığımı hatırlıyorum.
Enerjiye inanmıyorum, beynin ani arızaları da dejavu hissi yaratıyor olabilir.İnsan enerjiden oluşur. Tamam dinler farklıdır ama bana bu evrende insanların bilmediği farklı güçler, enerjiler var mış gibi geliyor. Dejavu ise beynimizin bunları anlık olarak hatırlaması. Evren gerçekten başlı başına bir felsefe.