Ben bu güne kadar 3 defa farklı Samsung telefonlarda deji kullandım, hepsi de neredeyse orjinal bataryadan daha iyi performans vermişti. Yeni telefonum (bu da samsung) için yeni bir batarya alma sürecindeydim. Orjinal bataryalar pahalı ve ve Samsung servisi doğrudan batarya satışı yapmıyor, zorunlu olarak telefonu servise veriyorsunuz kendileri takıyorlar (üzerine işçilik ücreti ekliyorlar). Önümüzdeki günlerde deji sipariş veriyim, eğer bir sorun çıkarsa güncelleme yaparım.

@BirForumcuKişi Deji markası hangi Çinli firmadan batarya tedarik ediyor, bilginiz var mı hocam?

Pek bilmiyorum hocam ama sitelerinde iki fabirikaları olduğu yazıyor.
Veri.

Ben bu güne kadar 3 defa farklı Samsung telefonlarda Deji kullandım, hepsi de neredeyse orijinal bataryadan daha iyi performans vermişti. Yeni telefonum (bu da Samsung) için yeni bir batarya alma sürecindeydim. Orijinal bataryalar pahalı ve ve Samsung servisi doğrudan batarya satışı yapmıyor, zorunlu olarak telefonu servise veriyorsunuz kendileri takıyorlar (üzerine işçilik ücreti ekliyorlar). Önümüzdeki günlerde Deji sipariş vereyim, eğer bir sorun çıkarsa güncelleme yaparım.

Hocam bazı toptancıalr samnsungdan dogrudan olarak yedek parça alıyor mesela bende S22 için toptancıdan orijinal pil aldım taktım.

Pek bilmiyorum hocam ama sitelerinde iki fabirikaları olduğu yazıyor.
https://tr.dejibattery.com/About-Deji/ Veri.

2006'dan beri bu sektörde olduklarını belirtiyorlar ama o zamandan bu zamana hiçbir cep telefonu markası kendilerini ana pil tedarikçisi olarak belirlemedi, bu da kalite konusunda soru işareti yaratıyor ki pil şişme vakaları da bunu doğrular nitelikte.

Kısaca "Ucuz Çin malı" sıfatına uyan bir marka gibi duruyor Deji. En iyisi orijinal batarya tercih etmek.

Önceden bu telefonların bataryaları çıkardı, bataryası ölüp gidince kolayca alıp takar kullanmaya devam ederdin. Şimdi o kadar kötü bir durum ki en düşük 1000 lira istiyorlar batarya değişimine, ayrıca taktırdığın batarya deji bile olsa 1 sene ömrü var. Planlı eskitme işte bu.

Önceden bu telefonların bataryaları çıkardı, bataryası ölüp gidince kolayca alıp takar kullanmaya devam ederdin. Şimdi o kadar kötü bir durum ki en düşük 1000 lira istiyorlar batarya değişimine, ayrıca taktırdığın batarya Deji bile olsa 1 sene ömrü var. Planlı eskitme işte bu.

AB ülkelerinde çıkarılabilir batarya kültürünü sürdüren Fairphone ve Jolla'nın son çıkan cihazı var.

Onlar da maalesef ülkemize gelmiyorlar.

AB ülkelerinde çıkarılabilir batarya kültürünü sürdüren Fairphone ve Jolla'nın son çıkan cihazı var.

Onlar da maalesef ülkemize gelmiyorlar.
Orijinal kendi markasından olmadığı sürece telefona takılan bataryalar en fazla 1 sene dayanıyor. Hele Syrox falan 5 ay anca idare ediyor.

2006'dan beri bu sektörde olduklarını belirtiyorlar ama o zamandan bu zamana hiçbir cep telefonu markası kendilerini ana pil tedarikçisi olarak belirlemedi, bu da kalite konusunda soru işareti yaratıyor ki pil şişme vakaları da bunu doğrular nitelikte.

Kısaca "ucuz Çin malı" sıfatına uyan bir marka gibi duruyor Deji. En iyisi orijinal batarya tercih etmek.

Powerabank şarj aletleri icinde aynısı geçerli.