Rifle

Uzman
Arkadaşlar selam, ürünü yeni aldım 3 ay ertelemeli ödeme ile, dün elime ulaştı. 1'den fazla ölü piksel var Hepsiburada'ya iade talebi oluşturdum. Satıcı beta Plus teknoloji, iade alırlar mı sizce? Ve memnundum tekrar aynı satıcıdan almak zorundayım. Yine çıkarsa yine iade alırlar mı?

1737858562900.webp

1737858568378.webp

1737858577414.webp

Edit: Böyle diyor valla tırstım etmezlerse diye ya.
1737858757862.webp

Ya monitörü de aşırı sevdim, sadece siyah ekran da belli oluyor. İade etmesem arkadaşlar ya içim çok buruk ne diyorsunuz?

Konuya yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Benim monitörümde de 1 adet var. İade etmedim. Rahatsız etmiyo beni açıkçası. Muhtemelen iade alırlar ama. Ölü pikselli fabrika hatası bi monitör, garanti kapsamında diye biliyorum.

Benim monitörümde de 1 adet var. İade etmedim. Rahatsız etmiyo beni açıkçası. Muhtemelen iade alırlar ama. Ölü pikselli fabrika hatası bi monitör, garanti kapsamında diye biliyorum.
1'den fazla var maalesef hocam ya.

Bir de ölü pikseller çoğalıyor diye bazı konular da demişler ondan dolayı korktum.

Kendi hatan değilse her türlü alırlar. Ölü piksellerin çoğalabildiğini ben de duydum ama 1 aydır aynı bende.
Kendi hatam değil ki ürün, dün elime ulaştı.

Kendi hatam değil ki ürün, dün elime ulaştı.

Bugün de iade talebi oluşturdum Hepsiburada'dan onlar 14 gün cayma hakkınız var ürünü beğenmeseniz bile iade alırlar dedi.

Kendi hatan değilse her türlü alırlar. Ölü piksellerin çoğalabildiğini ben de duydum ama 1 aydır aynı bende.

Ama bazı forumlarda da bu adamlar bilerek iptal ediyorlarmış iade taleplerini diye okudum çok garip, umarım zor bir süreç beklemez beni. Yarın HepsiJet gelip alacak. 2 gün sonucunda da yanıt verecekler iade için. Tekrardan aynı satıcıdan alacağım, aynı ürün gelirse koparım. Önce bir iadem hallolsun da gerisi mühim.

Nasıl teslim edebilmişler birden fazla ölü pikselli monitörü be? Test yaptığımda bende siyah renkte 1 tane görünüyo. Fotoğraftaki görüntüleri Android kamerasından dolayı kötü çıktı sandım ben ya.
Yok hocam. Zaten 0 kapalı kutu aldım.

Ama bazı forumlarda da bu adamlar bilerek iptal ediyorlarmış iade taleplerini diye okudum çok garip, umarım zor bir süreç beklemez beni. Yarın HepsiJet gelip alacak. 2 gün sonucunda da yanıt verecekler iade için. Tekrardan aynı satıcıdan alacağım, aynı ürün gelirse koparım. Önce bir iadem hallolsun da gerisi mühim.
Eğer almazlarsa şöyle yapıyosun:
Hepsiburada müşteri temsilcisiyle görüşüyosun ve iade veya değişim yapılmazsa Tüketici Hakem Heyetine başvuracağını söylüyosun. Bu dava bende 6 ay sürmüştü. Karşılığında zamanında 100 lira olan faremin parasını almıştım ve fare de bende kalmıştı. Başka yapabileceği bir şey olduığunu sanmıyorum.

Eğer almazlarsa şöyle yapıyosun:
Hepsiburada müşteri temsilcisiyle görüşüyosun ve iade veya değişim yapılmazsa Tüketici Hakem Heyetine başvuracağını söylüyosun. Bu dava bende 6 ay sürmüştü. Karşılığında zamanında 100 lira olan faremin parasını almıştım ve fare de bende kalmıştı. Başka yapabileceği bir şey olduığunu sanmıyorum.
Hocam, 3 ay sonra taksitini öderim vallaha, 3 ay ertelemeli taksitle aldım o çok sıkıntı. Google yorumlarına baktım bakmaz olaydım, şimdi daha da tırstım Beta Plus Teknolojinin.

Monitörü açarken video çektim ama jelatin çıkmadı monitörün üstünde.

Hocam, 3 ay sonra taksitini öderim vallaha, 3 ay ertelemeli taksitle aldım o çok sıkıntı. Google yorumlarına baktım bakmaz olaydım, şimdi daha da tırstım Beta Plus Teknolojinin.
Araştırıp almak lazım ya. Mümkünse böyle ürünleri Amazon'dan al.
Anakart için sata kablosu almıştım. Kutuda geliyomuş ama benim haberim yok. Müşteri hizmetlerine bildirdim ve iadeye gerek olmadığını, ürünün bende kalabileceğini ve para iadesi yapacaklarını söylediler. 25 lira küçük mebla ama 2020 yılından bahsediyorum. O zamanlar haftalık harçlığımdı.