İade edip etmemek konusunda şu anda çok kararsızım, birinin monitörü gitmiş kırık gitmiş, onlar da kabul etmemiş adam video falan çekmiş zar zor iade almışlar.Araştırıp almak lazım ya. Mümkünse böyle ürünleri Amazon'dan al.
Anakart için sata kablosu almıştım. Kutuda geliyomuş ama benim haberim yok. Müşteri hizmetlerine bildirdim ve iadeye gerek olmadığını, ürünün bende kalabileceğini ve para iadesi yapacaklarını söylediler. 25 lira küçük mebla ama 2020 yılından bahsediyorum. O zamanlar haftalık harçlığımdı.
Detaylar
Kim cevapladı?Aeronight
Üstün
Benim MSI'ın üstünde de çıkmamıştı zaten. Dikkatlice yatağın üstünde açmıştım. Umarım iade alırlar ne diyeyim.Monitörü açarken video çektim ama jelatin çıkmadı monitörün üstünde.
Ölü pikselli monitör mü kullanıcaksın?İade edip etmemek konusunda şu anda çok kararsızım, birinin monitörü gitmiş kırık gitmiş, onlar da kabul etmemiş adam video falan çekmiş zar zor iade almışlar.
Hocam bilmiyorum göndereceğim muhtemelen. Yani video'ya çekip koyacağım en kötü.Benim MSI'ın üstünde de çıkmamıştı zaten. Dikkatlice yatağın üstünde açmıştım. Umarım iade alırlar ne diyeyim.
Ölü pikselli monitör mü kullanıcaksın?
Aeronight
Üstün
Dediğim gibi son şans olarak THH'ye başvur. Ama uzun sürüyo dava haberin olsun.Hocam bilmiyorum göndereceğim muhtemelen. Yani video'ya çekip koyacağım en kötü.
Beta Plus teknoloji Gaming.Gen.TR'nin şirket adı. Kendilerinden 2 kez monitör aldım ve ölü piksel nedeniyle iade ettim hiçbir sorun çıkarmadılar. Sizinki ise üstelik bir de Hepsiburada aracılığıyla. İade olmama şansı yok hocam monitöre zarar gelmediği sürece.
Beta Plus teknoloji Gaming.Gen.TR'nin şirket adı. Kendilerinden 2 kez monitör aldım ve ölü piksel nedeniyle iade ettim hiçbir sorun çıkarmadılar. Sizinki ise üstelik bir de Hepsiburada aracılığıyla. İade olmama şansı yok hocam monitöre zarar gelmediği sürece.
Hocam yarın sabah montiörü video çekerek sağlam olduğunu açıp gösterip toparlayıp güzelce paketleyip koyacağım videolu bir şekil de kanıt olsun elimde. Hocam peki beta Plus tekonolojiden mi aldınız yoksa Gaming.Gen.TR'nin sitesinden mi aldınız siz?
Hocam yarın sabah montiörü video çekerek sağlam olduğunu açıp gösterip toparlayıp güzelce paketleyip koyacağım videolu bir şekil de kanıt olsun elimde. Hocam peki beta Plus tekonolojiden mi aldınız yoksa Gaming.Gen.TR'nin sitesinden mi aldınız siz?
İkisi de aynı firma hocam, Gaming.Gen.TR sitesinden almıştım.
İkisi de aynı firma hocam, Gaming.Gen.TR sitesinden almıştım.
Değillermiş hocam, aradım gaming geni. Onların farklı politikası varlarmış, bağımsızlar Gaming.Gen.TR'den. Ekstra olarak zaten yorumları Full olumsuz iade iptal ediyorlarmış.
Allah allah, aynı olmaları lazım. Değilse bile Hepsiburada ve Amazon Türkiye'deki en iyi müşteri hizmetini sunan firmalar. Mağdur edeceklerini sanmıyorum sizi.Değillermiş hocam, aradım gaming geni. Onların farklı politikası varlarmış, bağımsızlar Gaming.Gen.TR'den. Ekstra olarak zaten yorumları Full olumsuz iade iptal ediyorlarmış.
Zaten hocam, 14 gün iade cayma hakkınız var içiniz rahat olsun dediler hep aradım bugün 3 kere.Allah allah, aynı olmaları lazım. Değilse bile Hepsiburada ve Amazon Türkiye'deki en iyi müşteri hizmetini sunan firmalar. Mağdur edeceklerini sanmıyorum sizi.
Hocam kargoda kırılsa bile elim de kanıt olursa iade yaparlar mı size dediğim gibi yapsam?Allah allah, aynı olmaları lazım. Değilse bile Hepsiburada ve Amazon Türkiye'deki en iyi müşteri hizmetini sunan firmalar. Mağdur edeceklerini sanmıyorum sizi.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
1.000 TL'ye kadar bilgisayar masası için ayak destek ünitesi önerisi
- Michael MYERS
-
-
-
-
-
-