Dell'in gönderdiği monitör çok ağır hasarlı geldi

Kargoyu 50 yerinden pıçaklayıp havada 619 çekip 100km hızla giden kamyonun önüne atmışlar gibi.

Aynı şeyi Vatan Bilgisayar üstünde yaşadım aldığım kasa ezik kırık camı patlak geldi tutanak tutmadılar şikayet ettim kimse ilgilenmedi çok sinirlendim avukatıma verdim hem avukat hem 5000 TL'lik bir kasa yüzünden ceza yiyecekler.

Dell belki yarın sipariş verir, belki 3 gün sonra ama eğer orada UPS yazısını görürsem video kaydını o andan itibaren hazırlayacağım

Dell'in müşteri memnuniyetine ne kadar önem verdiği tekrar ortaya çıktı, tamamen kargo firması ile alakalı olan sorunda bile sorgusuz sualsiz yeni monitör göndermeyi kabul etmişler.

Dell'e şahsi olarak defalarca teşekkür ettim zaten. Bu arada destek ekibine @Recep Baltaş hocamın da bu mevzuyu X üzerinde paylaştığını ve insanların epey tepki gösterdiğini de söyledim, linki de onlarla paylaştım. Forumdaki konu linkini de gönderdim. UPS'i çok güçlü şekilde uyaracağız gibi bir şey de dediler, ne kadar doğu orasını bilemem

Dell ne karar verecek acaba bu konu hakkında?

Birkaç saat içinde yenisi elime ulaşacak. Tekrar paramparça değil de sağlam gelirse burada paylaşırım

Sorumluluk sana kalırsa şaşırmam.

Öncelikle öyle bir durum şükürler olsun ki olmadı. Bir müşterinin bu monitörü bu hale getirmesi tamamen imkansız. Benim resmen bunun üzerinden arabayla falan geçmem gerekiyor. Elimde hasarın kamyonda gerçekleştiğine dair görüntüler var. Ayrıca UPS'yi arayıp durumu bildirdim ve UPS tarafından bir çalışan gelip hasarın kamyonda gerçekleşmiş olduğuna dair bir tutanak imzalatıp aslını bana verdi. Dell bana yeni bir monitör gönderdi, tabii o da kırık gelmezse harika olacak

Son düzenleme:
@DarthGorsoy, Daha 1 satte 2K Upvote almış. Gün sonu 10K olur gibi. Dediğiniz gibi haberiniz olsaymış iyi olur muş. Yorumlarda cevap olarak sizin dediklerinizi yazmış.

Bildiğin monitor kutusunu kamyona atmışlar hocam bu nasıl bir iştir.

Bildiğin monitor kutusunu kamyona atmışlar hocam bu nasıl bir iştir.

Sevindim hocam.

Konu r/pcmasterrace'e çıkmış .

Konunun aslının tarafımca Techolay forumunda paylaşıldığını bildirerek rapor ettim. Kaldırılmış.

@12578 Borsacı Yiğit, komik olanın ne olduğunu merak ettim hocam. Moderasyon ekibine kurallar gereği rapor edip fotoğraf gönderdim ve içeriği kaldırttım. Her ne kadar yeni sorunsuz cok guzel bir monitor teslim almış olsam da kimse yaşadığım mağduriyet üzerinden salak saçma Reddit etkileşimi kasamaz. Ayrıca burada Dell gereksiz bir linç de yiyebilir, suçlu olan Dell değildi. Orijinal paylasim Techolay'da yapıldı ve Techolay'da kalmasını istiyorum. Kim neyi merak ediyorsa gelip inceleyebilir konulardan. X'de 700 binden fazla kişi görmüş zaten, Reddit'de de insanlar konuyu okuyarak konuşmuş ama boş yapan da çok insan vardı neticede Recep Baltaş bile X'de paylaşırken "izninle" diye paylasti ve amacı iyiydi, bu konuya tepki çekmekti. Ilgili Reddit konusunun hemen altında konuyu paylasan kişiye asıl konu sahibi o olmadığı için puan kasmak vb. sebeplerle eleştirilerde bulunmuşlar ve bunu da haklı buldum. Paylaşımı yapan da Türk olduğu için anlaşılıyor durum. Yardım ya da tepki çekmekten çok mizahı bir içerik çıkarmaya çalışmış.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam, ben karma kasıyor olsaydım, gönderiyi subreddit'in en aktif olduğu zamanda paylaşırdım. Ayrıca profilime bakarsan, sık sık paylaşım yapan biri olmadığımı da görebilirsin. Beni karma için paylaşım yapmakla suçlayan kişi zaten o kadar downvote aldı ki yorumunu silmek zorunda kaldı.

Dell'e herhangi bir linç gitmeyeceği de gayet açık, çünkü sorunun UPS’ten kaynaklandığını özellikle belirttim. Açıkçası senin konuyu veya yorumları bile doğru düzgün okumadığını düşünüyorum. Eğer kendi paylaşımın konusunda bu kadar güvensizsen, onu foruma koymamalıydın. Forumların amacı, içeriklerin yayılmasını sağlamak, backlink oluşturmak ve bilgi paylaşımıdır.

Bir şeyi herkese açık bir şekilde paylaşıyorsan, benim senden izin almama gerek yok. Burada da beni rapor edebilirsin ama sonuç değişmeyecek, çünkü yaptığım şey aslında foruma fayda sağlıyor. Bana gelecek üç beş internet puanı veya ilgi umurumda değil, sadece konunun ilginç olduğunu düşündüğüm için paylaştım. Bunu yorumlarda da belirttim ve çoğu kişi bana katıldı.

Görünüşe göre burada dikkati üzerine çekmeye çalışan ve internetin nasıl çalıştığını kabullenemeyen kişi sensin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…