Detaylar
Kim cevapladı?mauroicardi9
Uzman
Şu şekil bir şey olmuş.
DarthGorsoy
Bilgin
5 kuruş ödemedim hocam ben, satın aldığım bir sey degil yani. Ayrica insan evladı birisi bu monitörü imkani yok bu hale getiremez. Yarın Dell'den geri dönüş alirim diye bekliyorum.
Sigortasız gönderirsen evet imzalıyorsun, ekstra ücret verip sigortalı da gönderebilirsin.
İmzalasan bile yasal karşılığı var mi onu merak ettim
Süper. Güncelledim gönderiyi ben de.Bugün sabah Dell ekibiyle görüştüm ve bu durumu çözmek adına bana yeni bir monitör göndereceklerini ifade ettiler. Süreç için şu anda Istanbul'da yaşayan bütün tanıdıklarım meşgul olduğundan monitörü tekrar adresime talep ettim. Fakat üstüne 50 defa basa basa, UPS'den korktuğumu ve enişelendiğimi, paketlemeden de çok korktuğumu belirttim. Kendileri benim hiçbir şey yapmama gerek olmadığını, kendileri bu durumu halledeceklerini söylediler.
DarthGorsoy
Bilgin
Ben monitörün yine UPS'le gönderileceğini düşünüyorum fakat bu sefer kargoyu teslim almadan önce video kaydı açacağım, eğer herhangi bir hasar varsa da video kaydı eşliğinde teslim almayacağım.
Geçmiş olsun. Çözebilmiş olmanıza çok sevindim. Paketin durumu inanılır gibi değil.
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Hocam siz kutuyu bu haldeyken nasıl aldınız ya?
Ben ömrümde böyle kargo görmedim.
Kargocuya 1 dakika beklemesini rica edip kontrol etseydiniz keşke. Zaten eğer ki kargoda en ufak bir ezik, yırtık vs. varsa bütün kargocular sizin orada ürünü kontrol etmenize izin verirler, zorundadırlar.
Bari ürünün yenisini gönderseler sorun etmeden.
Kargocuya 1 dakika beklemesini rica edip kontrol etseydiniz keşke. Zaten eğer ki kargoda en ufak bir ezik, yırtık vs. varsa bütün kargocular sizin orada ürünü kontrol etmenize izin verirler, zorundadırlar.
Bari ürünün yenisini gönderseler sorun etmeden.
HDDKullanıyorum
Üstün
Dell'in müşteri memnuniyetine ne kadar önem verdiği tekrar ortaya çıktı, tamamen kargo firması ile alakalı olan sorunda bile sorgusuz sualsiz yeni monitör göndermeyi kabul etmişler.
Yolcuua
Üyecik
Daha kötüsü var hocam emin olun.Klasik UPS. Daha kötü kargo firması olamaz bence. İşlemcimi kaybetmişlerdi tam 2 ay işlemcinin gelmesini bekledim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri