Yusuf7878 64

Üstün
Makaleler
14
@Oreki hocam siz bunun 550W olanını kullanıyorum demiştiniz. Acaba sizdeki modelde A22 modeli mi? Sanırım revizyon geçirmiş. Fakat iç bileşenlerde değişiklik olmuş mu bilmiyorum. Olmuşsa da heralde çok büyük değişiklik geçirmemiştir diye düşünüyorum ama yinede sorayım dedim.

Arz/talep döngüsü kaynaklı bazı devre elemanlarında değişiklik yapılmıştır, onlar haricinde pek fark olacağını sanmıyorum. Bir de popüler ve çok satan bir PSU değil. Masraf yapacakları bir model değil yani.

Acaba sizdeki modelde A22 modeli mi?

Ofise geçince bakabilirim ona. 550W olanının bulk cap'i SamXon LP 85C 220 uF 450V, benimkine de baktım aynısı var. Quasarzone'da dümenden incelemesi var. 650W olanını göremedim.

Arz/talep döngüsü kaynaklı bazı devre elemanlarında değişiklik yapılmıştır, onlar haricinde pek fark olacağını sanmıyorum. Bir de popüler ve çok satan bir PSU değil. Masraf yapacakları bir model değil yani.

Ofise geçince bakabilirim ona. 550W olanının bulk Cap'i SamXon LP 85C 220 uF 450V, benimkine de baktım aynısı var. Quasarzone'da dümenden incelemesi var. 650W olanını göremedim.

650W olanının A27 etiketli incelemesini buldum fakat aynı bileşenleri kullanıyor mu bilemedim. Türkiyede satılan model A22. Bu modelde neredeyse tüm kapasitörler nippon cehmi con seçilmiş.

1755097409872.webp

Siteye bir türlü giremedim ama.

Son düzenleme: