Ashloth

Başarılı
Tam model isimleri Delta GPS-750fb 750W 80+ Platinum ve EVGA 100-GD-0600-V2. aralarındaki 150W değeriyle ilgilenmiyorum. Sertifika, sağlamlık gibi akla gelebilecek diğer farkları karşılaştırır mısınız? EVGA ürününe sahibim ve memnunum fakat farklı bir bilgisayara PSU gerektiğinden Delta ürünü mevcut güç kaynağımdan iyiyse değerlendirmeyi düşünüyorum.

Tam model isimleri Delta GPS-750fb 750W 80+ Platinum ve EVGA 100-GD-0600-V2. aralarındaki 150W değeriyle ilgilenmiyorum. Sertifika, sağlamlık gibi akla gelebilecek diğer farkları karşılaştırır mısınız? EVGA ürününe sahibim ve memnunum fakat farklı bir bilgisayara PSU gerektiğinden Delta ürünü mevcut güç kaynağımdan iyiyse değerlendirmeyi düşünüyorum.
@Yusuf7878 müsaitse yardımcı olur.

@Andar Han hocam V2'nin bir incelemesi var mı? Ben bulamadım.

PSU aktarmam gereken sistem R5 5600-RX 6600 yani ona 1.3K TL'ye 550W Delta alsam da oluyor. Başlıktaki ürünler arasında kayda değer farklar yoksa bu yolu tercih etmem daha cüzi miktara hallediyor. Karşılaştırma yapacak olursanız bunuda göz önünde bulundurmanızı isterim. Benim sistemim (R5 7500F - 5060Ti 16GB)

PSU aktarmam gereken sistem R5 5600-RX 6600 yani ona 1.3K TL'ye 550W Delta alsam da oluyor. Başlıktaki ürünler arasında kayda değer farklar yoksa bu yolu tercih etmem daha cüzi miktara hallediyor. Karşılaştırma yapacak olursanız bunu da göz önünde bulundurmanızı isterim. Benim sistemim (R5 7500F - 5060 Ti 16 GB)

Herhalde Andar han hocam müsait değil. V2 hakkında herhangi bir inceleme bulamadım. Muhtemelen Delta'nın kalitesine benzerdir. (Varsayım tabii ki. Eğer FSP'nin ürettiği model gibiyse açık ara farkla Delta) Yine de Delta kullanmak daha mantıklı olur zannımca.