Evet GPS-750FB Plat modeli de aynı şekilde epey iyiydi ve onda da benzer şekilde doldurmuşlardı.

O da dikeni olsun, ripple değerlerinde CX650'yi falan haşat ediyor bu model.

Delta dış kasayı ve kabloları güzel yaparsa aslında çok fazla kişi alacakta... Ne diye yapmıyolar anlamıyorum. İç bileşenleri güzel yapacağız diye dış kısıma para kalmıyor heralde.

Geçen arkadaşıma önerdim kabloları renkli diye almadı 😥 .

Son tüketici pazarındaki gelirlerinin toplam gelir payları içindeki yeri %0.00001 falandır. Ben olsam ben de koymam, boşa masraf.

1755098978641.webp

Adamlar tüm dünyayı üretiyor, GPS-750FB incelememde de söylemiştim.

Son tüketici pazarındaki gelirlerinin toplam gelir payları içindeki yeri %0.00001 falandır. Ben olsam ben de koymam, boşa masraf.

Eki Görüntüle 173350

Adamlar tüm dünyayı üretiyor, GPS-750FB incelememde de söylemiştim.

Evet. Neredeyse tüm laptop adaptörlerinde hatta sağlık sektöründe bile varlar. Her yerdeler.

@Oreki, hocam fotoğrafta MOV veya NTC görebildiniz mi acaba? Ben mi körüm yoksa gerçekten koymamışlar mı?

1755102994014.webp

Bridge rectifierların üzerinde bir şey var ama emin olamadım.

Son düzenleme:
MOV veya NTC görebildiniz mi acaba?

Ben de göremedim ama daha ucuz yöntemli alternatifleri kullanılmıştır. NTC yerine direnç, MOV yerine TVS diyot'u kullanılmış olabilir. NTC'si olan PSU'lar eğer röle ile desteklenmezse, uzun vadede verimlilikte kayıp yaşanır. Özellikle PC sık kapatılıp açılıyorsa da NTC'nin rolü sekteye uğrar.

Ben de göremedim ama daha ucuz yöntemli alternatifleri kullanılmıştır. NTC yerine direnç, MOV yerine TVS diyot'u kullanılmış olabilir. NTC'si olan PSU'lar eğer röle ile desteklenmezse, uzun vadede verimlilikte kayıp yaşanır. Özellikle PC sık kapatılıp açılıyorsa da NTC'nin rolü sekteye uğrar.
1755106719533.webp

Şurada bir şey var gibi.