Ethem Efe
Üstün
Bakarak oynamak istemiyorum aslında, herkesi recruit etmek istiyorum ama bazı bossları kaçırırım diye korkuyorum. Kaçırabileceğim bosslar var mı spare yapmam gereken ama bulunması zor olan?
Hiç bilmeden oynasanız karşılaşmayacağınız bir boss var ama onu oyunu bitirdikten sonra oynasanız daha iyi. Onu internete bakıp öğrenmeden bulmak imkânsız gibi bir şey.
O zaman düz pacifist gideceğim ilk hiç bakmadan.Bence ilk etapta dümdüz oynamalısın. Böyle şeyler oyun zevkini baltalar. Undertale'e başlamadan önce hakkındaki tüm içeriği tüketmiştim neredeyse, yine çok zevk aldım oynarken ama esas alacağım keyfi alamadım belki de oyundan bu yüzden. Yok aldım ya, Undertale çok güzel oyun.
Bence ilk etapta dümdüz oynamalısın. Böyle şeyler oyun zevkini baltalar. Undertale'e başlamadan önce hakkındaki tüm içeriği tüketmiştim neredeyse, yine çok zevk aldım oynarken ama esas alacağım keyfi alamadım belki de oyundan bu yüzden. yok aldım ya, Undertale çok güzel oyun.
Hiç bilmeden oynasanız karşılaşmayacağınız bir boss var ama onu oyunu bitirdikten sonra oynasanız daha iyi. Onu internete bakıp öğrenmeden bulmak imkânsız gibi bir şey.
Geri dönemiyorsunuz, oyunu baştan oynamanız gerekiyor.Shadow Crytal kesin kaçıracağım, şu an Chapter 3'e geçeceğim. Örnek veriyorum ilerleyen chapter'larda geri bu bölgelere dönüp onları alabiliyor muyum yoksa hepten gitti mi artık?