Dengesiz ve kötü beslenip güçlenmek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kraxius
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 212
  • Etiketler Etiketler
    kötü
Yer
İzmir
Şu anda dengesiz besleniyorum. Sigara var maalesef ve uyku da bozuk. Düzenli yapsam daha iyi ama istediğimi yediğim için gücüm artıyor. Mantıken dity bulk gibi. Pişmanlık var mı, var. Her gün yine de ağırlıklarım artıyor. Bu yolda ilerlemeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlerlememelisin. Çünkü vücudunu zorlasan, çabuk yıpranır. En basitinden düzensizce kola ve kahve içmek, kalbi yaşlandırır. Bu da ömrün kısalması demek.

Sigara içmek ise dişlere, parmaklara, akciğere zarar verir. Kandaki oksijen miktarını düşürür.

O yediğin dengesiz şeyler belki anlık olarak ağırlık arttırmana sebep olabilir ancak ileride şeker, tansiyon olarak geri döner. Beslenebiliyorsan düzenli beslen.

Fit kalmanın yarısı dengeli beslenmeye dayanır.

Yapabiliyorsan düzenli beslen, ileride sana cidden kötü yansıyabilir bu durum.

Düzenli beslenme alışkanlığını kazanmanızı öneririm bir an önce, uykunuzu da düzene sokun. Uyku beyin için gerçekten çok önemli bir şey. Ben bir ara aşırı düzensiz uyuyordum. Bir gün 3 saat, diğer gün 4 saat falan. Tabiri caiz ise beynim aptallaşmıştı. Cümle bile zor kuruyordum, kekeliyordum falan. Uyku sırasında beyin nöronları kendini yeniler. Bu yüzden yeterli ve düzenli uyku çok önemli.

Sanmıyorum. Yakın zamanda aşırı zayıf hafıza, sürekli yorgunluk ve depresyon ile karşılaşırsın muhtemelen ( en azından bana öyle oldu).

O yediğin dengesiz şeyler belki anlık olarak ağırlık arttırmana sebep olabilir ancak ileride şeker, tansiyon olarak geri döner. Beslenebiliyorsan düzenli beslen.
Beslenemiyoum şu an.

Aşırı kola içmiyorum zaten ammacım güç ne olursa olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…