Sıradan İnsan

Başarılı
Arkadaşlar ben zayıflayıp vücudumu değiştirmek istiyorum. Dışarı çıkınca aynı kadınların memeleri gibi hissediyorum. Bu vücut yapımı fitness salon merkezlerinde değiştirmem mümkün mü? Oturunca bile utanıyorum resmen.

Bu da oturunca oluyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20240918_151859.webp
    IMG_20240918_151859.webp
    877,4 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_20240918_152519.webp
    IMG_20240918_152519.webp
    112 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben zayıflayıp vücudumu değiştirmek istiyorum. Dışarı çıkınca aynı kadınların memeleri gibi hissediyorum. Bu vücut yapımı fitness salon merkezlerinde değiştirmem mümkün mü? Oturunca bile utanıyorum resmen.

Bu da oturunca oluyor.
Elbette mümkün, istikrarlı bir şekilde beslenmenize dikkat ederseniz ve haftada 3-4 gün spor yaparsanız 3 ayda inanamayacağınız bir değişim görürsünüz. Büyüteceğiniz kadar kötü bir durum yok, biz neler görüyoruz spor salonunda.

Göğüsleri dert etmeyin. Diyet ve sporla birlikte göğüslerdeki yağlar gidecektir. Göğüs uclarinin öyle görünmesi hem kilodan hem de sıcak hava ve farklı şartlardan. Soğuk duş aldığında göğüslerin sertleşir ve küçülür mesela ya da kollarını 1 dakika boyunca yukarı ve kenara göğüslerini gererek indirip kaldırırsan yine sertleşirler. Yağlardan ne kadar da arınsan gogus uçları normal durumlarda büyük gorunur. Yani kadın göğsü gibi görünme durumu normal. Sadece onları sarkmaktan kurtar yeter. Ayrıca sporla göğüslerini gelistirsen de o büyüklük dediğim üzere normal şartlarda devam edecek, sadece genisligin sınırını dusurursun.

Yağlısın, birkaç aya kıvama gelirsin, zaman ve sabır isteyen bir süreç.
Vücudunu değiştirmeni sağlayan şey %90 beslenme, gerisi süreklilik sağladığın idman.

Antrenman ve beslenme ile ilgili sorun varsa sor, bildiğimiz kadarıyla yardımcı oluruz.
Ayrıca spor yaparken yüksek ağırlıklarla başlama ve pozisyonlarını düzgün yap, yoksa sakatlık yaşayabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet. Bu arada boy kilo yaş kaç?

Spor salonunu geç evde bile yaparsın düzgün beslen parklarda olur genelde dips icin alet yanina da şınav ekledinmi ikisi ile düzeltirsin vücudunu. Eklemeye gerek bile duymadım yürüyüş şart.

Hocam her şeyi yapmak mümkün yeter ki devamlılığını sağlayın. Başta zor, çekilmez görülebilir ama inanın gerçekten sizi rahatsız eden bir şeyleri değiştirdiğinizde çok daha mutlu olacaksınız. Tavsiyem öncelikle ufak bir araştırma yapmanız gerek kalori açığı olsun gerek egzersiz biçimleri olsun. Bu araştırmaları yaparken amacınızın ne olduğuna göre yapın. (sadece kilo vermek mi, güzel bir fizik elde etmek mi ?..). Bu durum hem motivasyonunuzu hem de bilginizi arttıracaktır. Şu anda belirsizlikteyim sadece kilo vereyim derseniz bile çok kompleks bir durum olmadığı için ileride az çok yolunuzu bulursunuz. Şimdiden kolay gelsin. Ayrıca Güray Aydın'ın şu videosunu izleyip ufak bir fikir sahibi olmanızı tavsiye ederim.