PSP seni kurtaramaz. Sadece seni rahatlatan seyi yapman onemli depresif ruh halinden cikman icin. Eger PSP ilgini cekiyorsa alabilirsin. 3DS yerine DSi al derim. Eglence faktoru daha yuksek.
3DS'e daha sıcak bakıyorum nedense hocam. Oyunları biraz havalı. Mesela Wario Ware Gold'u çok oynamak istiyorum. Tabi diğer oyunları'da. Emulator ile oynayınca ne olursa olsun zevk vermiyor. Wario Ware Gold'u bitirdim ama maalesef çok sensör gerektiğinden dolayı zar zor bitirmiştim. Onun dışında diğer oyunları'da hoşuma gidiyor. Mesela Yo-Kai Watch oyunları.

3DS'e daha sıcak bakıyorum nedense hocam. Oyunları biraz havalı. Mesela Wario Ware Gold'u çok oynamak istiyorum. Tabi diğer oyunları'da. Emulator ile oynayınca ne olursa olsun zevk vermiyor. Wario Ware Gold'u bitirdim ama maalesef çok sensör gerektiğinden dolayı zar zor bitirmiştim. Onun dışında diğer oyunları'da hoşuma gidiyor. Mesela Yo-Kai Watch oyunları.
O zaman 3DS alip onunla zamanini gecirebilirsin. Fakat pahalilar. Yani 8.000'den asagi yok temizleri.

Normalde bu forumu böyle konular açmak için kullanmam ama artık kendimi Reddit'te İngilizce değil, burada Türkçe olarak ifade etmek istiyorum. Hayattan zevk alamıyorum. Ne bir hobim var ne bir şeyim var. Sürekli hasta olduğumdan okula gidemiyorum 1 aydır. Oyunlar artık zevk vermiyor. Arkadaşlarımı ile artık dışarı çıkamıyorum, çünkü param yok veya dışarı davet ettiğimde sürekli "Bugün olmaz." deyip o gün unutuyorlar. Artık iyice depresif bir hale geldim. Ne yapmalıyım?
Ne zamandır bu durumu yaşıyorsun?