Depresif ruh halinden nasıl kurtulabilirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Wartz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 514
  • Etiketler Etiketler
    zevk
PSP seni kurtaramaz. Sadece seni rahatlatan seyi yapman onemli depresif ruh halinden cikman icin. Eger PSP ilgini cekiyorsa alabilirsin. 3DS yerine DSi al derim. Eglence faktoru daha yuksek.
3DS'e daha sıcak bakıyorum nedense hocam. Oyunları biraz havalı. Mesela Wario Ware Gold'u çok oynamak istiyorum. Tabi diğer oyunları'da. Emulator ile oynayınca ne olursa olsun zevk vermiyor. Wario Ware Gold'u bitirdim ama maalesef çok sensör gerektiğinden dolayı zar zor bitirmiştim. Onun dışında diğer oyunları'da hoşuma gidiyor. Mesela Yo-Kai Watch oyunları.

O zaman 3DS alip onunla zamanini gecirebilirsin. Fakat pahalilar. Yani 8.000'den asagi yok temizleri.

O zaman 3DS alip onunla zamanini gecirebilirsin. Fakat pahalilar. Yani 8.000'den asagi yok temizleri.
Almanya'dan getirteceğim hocam. Ama PSP'yide mutlaka deneyeceğim mutlaka. Hevesim vardı ona da yıllardır.

2000 ve 3000 iyi. Ikisi de Wi-Fi'ye baglaniyor ve yapi kaliteleri saglam. Bu arada PSP'yi Türkiye'den mi alacaksin?
Sanırım Türkiye'den hocam. 3 tane 3DS getirteceğimden dolayı param çok kalmaz. Seneye Mayıs ayında almayı düşünüyorum.

Ne zamandır bu durumu yaşıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…