Winner
Üstün
Hocam tamam, öğrenirsiniz. Temel matematikle başlamanız lazım.Anadolu.
Hocam daha bölmeyi bilmiyom ciddiyim ha troll falan değilim vallahi billahi.
Hocam tamam, öğrenirsiniz. Temel matematikle başlamanız lazım.Anadolu.
Hocam daha bölmeyi bilmiyom ciddiyim ha troll falan değilim vallahi billahi.
Sanayi ise olmaz kalp hastasıyım ayakta duramıyorum uzun süre.Rahat bir işe sahip olmam gerekiyor.Dostum herkes okuyacak diye bir şart yok senin için en mantıklısı çıraklık olur. Boşuna yıllarını kaybetme.
Ne alaka daha 14-15 yaşındaki birine neden böyle bir şey söylersiniz?Dostum herkes okuyacak diye bir şart yok senin için en mantıklısı çıraklık olur. Boşuna yıllarını kaybetme.
Bazı şeyler olmaz 14-15 yaş bizim eğitim sistemimizde küçük bir yaşmış gibi görülebilir ama değil artık şu çıraklık olsun meslek lisesi olsun bunlara karşı kötü algınızı kırın zaten ne olduysa hep bu meslek liselerinin değersizleştirilmesiyle oldu.Ne alaka daha 14-15 yaşındaki birine neden böyle bir şey söylersiniz?
Hocam düzeltilebilir.Bazı şeyler olmaz 14-15 yaş bizim eğitim sistemimizde küçük bir yaşmış gibi görülebilir ama değil artık şu çıraklık olsun meslek lisesi olsun bunlara karşı kötü algınızı kırın zaten ne olduysa hep bu meslek liselerinin değersizleştirilmesiyle oldu.
Ben size diyim hocam ben uzun süre ayakta duramıyorum o sebeple rahat bi işe sahip olmam lazım.İlla çıraklık dicekseniz konuya dahil olmayın lütfen.Bazı şeyler olmaz 14-15 yaş bizim eğitim sistemimizde küçük bir yaşmış gibi görülebilir ama değil artık şu çıraklık olsun meslek lisesi olsun bunlara karşı kötü algınızı kırın zaten ne olduysa hep bu meslek liselerinin değersizleştirilmesiyle oldu.
Dostum çıraklık çok geniş bir kavram illaki vardır masa başı iş bulursun ama eğer ben başarmak istiyorum diyorsan kaybedecek bir saniyen bile yok haberin olsun.Ben size diyim hocam ben uzun süre ayakta duramıyorum o sebeple rahat bi işe sahip olmam lazım.İlla çıarklık dicekseniz konuya dahil olmayın lütfen.
Ben sırtımı devlete dayamak istiyorum kim ne derse desin.Dostum çıraklık çok geniş bir kavram illaki vardır masa başı iş bulursun ama eğer ben başarmak istiyorum diyorsan kaybedecek bir saniyen bile yok haberin olsun.
Örneğin: Klavye hızını geliştirip katiplik sınavları oluyor benim bildiğim parası da fena sayılmaz öyle meslekler düşünebilirsin.Ben sırtımı devlete dayamak istiyorum kim ne derse desin.
Maaş ?Örneğin: Klavye hızını geliştirip katiplik sınavları oluyor benim bildiğim parası da fena sayılmaz öyle meslekler düşünebilirsin.