Devlet hastanesinden randevu alamamak, özel hastanenin pahalılığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 8372
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 72
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    özel

Hocam vallahi ne diyeceğimi bilemedim. Çok sıkıntı bir durum büyük geçmiş olsun. Her dediğinde de haklısın vallahi.

İfadeler: Que
E hocam cumhuriyet kurulurken çekilen sıkıntılar ne olacak. Vatandaş kanı ile alınan toprak vatandaş kanıyla sulanmadan terk edilemez.

Tek sebebi Suriyeliler. İyi forumlar.

Katılıyorum, tamam Türk'üz, Türk'çüyüz falan eyvallah da hangi Türk devleti böylesine bir hükümet/devlet gördü? Hangi Türk devleti kendi halkına böylesine eziyet çektirdi? Kimse kusura bakmasın, yarının garantisi olmadığı şu ülkede ülke için hizmet etmenin bir anlamı yok. Devlet zenginliğine zenginlik, mültecilere el bebek gül bebek gibi baksın bizde vatanın "asıl" evlatları olarak her şeyi öyle elimizde ekmek ile izleyelim. Yok öyle bir dünya birader.

@Saruman Paşa, anlatılacak şey çok da yarın bir gün, ters kelepçe yemek istemiyorum açıkçası. Yeri burası değil. Tek diyeceğim, bir doktor olduğunuzu varsayın. İnsan hayatını kurtarmak için uğraşıyorsunuz fakat devletiniz, sizin can güvenliğinizi sağlayamıyor ve belki de yarın bir gün, bir hasta yakını tarafından darp edileceksiniz ve belki de öleceksiniz. Siz bu şartlar altında çalışmak ister misiniz mesela? Vatan, Sakarya muhabbetlerini geçin artık. Birçok kişi, kendi tercihleri ile durumun bu hâle gelmesine zemin hazırladı.

Yapacak bir şey yok. Bizde yeni devlet kurarız o vakit

Evet Türk halkı çok yozlaştı ama düzeltecek olanlar da gençler.

İfadeler: 143
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…