Devlete atanması kolay 2 yıllık ön lisans bölüm tavsiyeleri

Tıbbi görüntüleme teknikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Röntgenci kısaca.

Ortaöğretimden atanmayı denemekte mantıklı fakat hem maaş farklılığı var hem de yapmak istemeye istemeye yapacağım işler muhtemel. Üniversite okuyup gerçekten yapılabilecek bir memurluk var ise onun için yorabilirim kendimi 2 veya 4 yıl.

Sizler ne iş yapıyorsunuz şu anda?

Asgari ücretle bir fabrikada çalışıyorum. Kendimce üstüne bilgilerimi ekleyerek biraz basit seviyede Formattır temizlik arıza tespiti ya da sistem toplama önerisi sunuyorum. (Bence Üniversite bir şey katmadı) Kendime bölümün getirdiği işleri (yapabileceklerimi ekstradan kanıtlamamı sağladı diyebilirim)

Bir şey yapmiyorum koyde yasiyorum şu anda hayatim heba oldu aile sorunlari nedeniyle. Birazcik sanssiz bir insanim. Keske yoluma baksaydim zamaninda ayri bir konu. Otel bakiyorum İngilizcem var gidip calisip para biriktirip kendi isimi kuracagim gibi gozukuyor bakalim olursa.

Tıbbi goruntulemeyi bilmiyorum fakat 85 ile sekreterlik bölümü geliyor. 85 puani her calisan insan alabilir. 85 ustu biraz daha nitelik isteyen bir puan. Mesela 20 Türkçe, 20 matematik daha cozebiliyorsan 85 ustu aliyorsun KPSS'de. Benim Max 15 matematik şu anda. xD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…