Detaylar
Kim cevapladı?Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi, 2762. Cd. Çankaya/Ankara, 06810.
Buyur, adresi. Amazon üzerinden alıyorsun, bir sıkıntı çıkarsa Amazon yardımcı olur diye düşünüyorum. Hiç alışveriş yapmadım; ama her alışveriş yeri gibi memnun olanı da var, olmayanı da.
Buyur, adresi. Amazon üzerinden alıyorsun, bir sıkıntı çıkarsa Amazon yardımcı olur diye düşünüyorum. Hiç alışveriş yapmadım; ama her alışveriş yeri gibi memnun olanı da var, olmayanı da.
Geçen gün başka birisi Amazon üzerinden telefon alıp dolandırılmıştı ama.Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi, 2762. Cd. Çankaya/Ankara, 06810.
- Makaleler
- 7
Olayın Amazon ile alakası yok. Amazon mu dolandırmış sanki?
Thanos
Üstün
Google yorumları üzerinden bazı müşterilere agresif bir şekilde yanıt verdiğini görmüştüm bende hiç alışveriş yapıp deneyimlemediğim bir firma olduğu için çok da yorum yapmak istemiyorum.
Ben BIOSTAR RX560 4 GB tek fanlı sürümünü almıştım bunlardan. Çok yaşamadı. (2-3 ay civarı) Başkaları'nın alıp, BIOS modlayıp, hasar verip iade yaptıkları ürünleri sattıklarını düşünüyorum ama ekran kartını çöpe atalı çok oldu. Bilemiyorum.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-