@MechaAti Zaten o yüzden Yer6 tartışmaları pek kayda değer değil.
ACM zaten o yüzden Yer6'nda münazara kabul etmiyor. "Ben niye birilerine tık olayım" diyor.
Anladığım kadarıyla sana attığım videoyu izlememişsin. Neyse, tekrardan atayım.

Yani maksat kazanmak ve kaybetmek değil ama bir konuda sana katılıyorum, Diamond'un karşısına da asrın denen şu ilginç varlığı da çıkarmamalılardı, izlenme için yapılmış bir şey, zaten Diamond'da anladı bunu video esnasında.
Yer6 kendisi diyor zaten, isteyen programa çıkar. Eğer bir sorun yaşayan olursa çıkmakla ilgili takipçilerine anlatsın.

8tzm7o.webp

Dinleri haklı çıkarmaya çalışan birisi asla haklı çıkamaz. :D
İyi tefsir bilen ve bilgili biri ile sohbet ederse kazanan bakış açısına göre değişir. Neyse en nihayetinde aynı söze geliyoruz çok mühim değil. Bilgili biri dinler hakkında onu reddetmem orası ayrı.

İyi tefsir bilen ve bilgili biri ile sohbet ederse kazanan bakış açısına göre değişir. Neyse en nihayetinde aynı söze geliyoruz çok mühim değil. Bilgili biri dinler hakkında onu reddetmem orası ayrı.
Hangi din olduğuna bağlı İslam için konuşacaksak isterse diyanet başkanı gelsin.

Şeriat felsefisinde inanmayanların ölümle cezalandırılacağına karşı hoşgörülü bir argüman sunamaz 1+1 = 2 şeriat yasalarını mı değiştirecek programa çıkıp?

Şeriat felsefisinde inanmayanların ölümle cezalandırılacağına karşı hoşgörülü bir argüman sunamaz 1+1 = 2 şeriat yasalarını mı değiştirecek programa çıkıp?
Lafı gevelemek olur ama tefsir diye belirtme sebebim bu. Ha bu şeriatı iyi bir şey yapmaz. Sonuna kadar laik ve resmi bir dini olmayan Türkiye Cumhuriyeti taraftarıyım.

Aşağılama kısmı doğru ama bu kadar batacak, soruşturma açacak kısım neresi ben onu anlayamadım. Çok kral adam bence :D Saygılar.