Dini inançlara saygı gösterelim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mr.Gonewick
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 67
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak senin dediğin saygı değil senin dediğin sadece senin istediğin şekilde bir doğru yaratma çabası.

Ben müslümanım, yiyene de afiyet olsun derim. Belki yiyen de müslümandır fakat kime ne,? Günahı kendine, sizden de özel görüşünüzü isteyen olmadı. Onca kul hakkı yeniyor, herif bilmem bişeyin etini yemiş kaç yazar.

Müslüman kişileri her zaman alt sınıfta görüp ezik muamelesi yapıyorsanız üyelik silme talebinde bulunalım çünkü gerçekten hiç uğraşamam.

Müslüman kişileri her zaman alt sınıfta görüp ezik muamelesi yapıyorsanız üyelik silme talebinde bulunalım çünkü gerçekten hiç uğraşamam.

Burada herkesin herkese saygısı var, istisnalar hariç tabii. Derdinizi anlatamayacak durumdaysanız direkt üyeliğinizi silin, burada böyle üyelere ihtiyaç yok.

Burası dini sohbet yeri değil. Başka bir konuda konuşsan kimse ezik muamelesi yapmaz, altta da görmez.

Çoğu sanal ortam dinsiz kaynıyor rahatsız oluyorsan takılmazsın.

Konu ile alakası yok internet üzerinde inançsız insanlar var diye internette dolaşmayı mı bırakayım yani kimsenin dini beni irdelemez benim inancım ile dalga geçmediği veya beni inancım yüzünden alt sınıf görmeye çalışmadığı sürece.

Burada herkesin herkese saygısı var, istisnalar hariç tabii. Derdinizi anlatamayacak durumdaysanız direkt üyeliğinizi silin, burada böyle üyelere ihtiyaç yok.

Sana soracak değilim. İhtiyaç olup olmadığını asıl senin gibi üyelere ihtiyaç yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…