NanoMetre

Yetkin
Selam, arkadaşlar eskiden kalma bir direksiyon seti var elimde. Zamanında pek oynayamadık öyle kalmıştı. En son NFS Most Wanted 2 denemiştik onda da oyunun kendi sorunundan dolayı işlevsel olmamıştı. Var mı deneyen ya da şu oyunda güzel olur dediğiniz bir oyun?

Son düzenleme:
Öneri için teşekkürler de biraz daha güncel bir şey düşünüyordum. :)

Forza 3'den beri hiç oynamadım da takip etmedim de Forza 5 hem mekanik olarak hem içerik olarak nasıl?
Galiba pek yarış oyunu da çıkmıyor. :)

İçeriği gayet bol. Battleroyale modu bile vardı 4'te. 5'te var mıydı unuttum. Hikaye görevleri var. Derin bir Hikaye yok tabii ki ancak siz festivale katılan bir şoförsunuz ve çeşitli etkinliklerde gerek yarış gerek akrobasi şeklinde sürüş gerceklestiriyorsunuz. Etkinlikler tatmin edici. Sürüş mekanikleri ve grafikler çok iyi. Arabalar yeterince fazla.

Öneri için teşekkürler de biraz daha güncel bir şey düşünüyordum. :)

Forza 3'den beri hiç oynamadım da takip etmedim de Forza 5 hem mekanik olarak hem içerik olarak nasıl?
Galiba pek yarış oyunu da çıkmıyor. :)

Aslında Gran Turismo 7 oynayasım vardı ama o da PS'de olunca. :(

Dirt Rally 2.0, Dirt Rally. Dirt 5.

Hepsi aynı seri mi bunların? Dirt 5 farklı mı?

Dirt Rally ve Dirt 2.0 daha simulasyon. Çok daha gerçekçi ve zor oyunlar. Aynı zamanda daha zevkliler ancak Dirt 5 Arcade bir oyun. Oyunlar aynı seri sayılabilir. Dirt serisi ikiye ayrılır. Dirt Rally ve 2.0 simulasyon diğeleri arcade gibi düşünebilirsin. Üçü de kaliteli oyunlardır.

Birçok direksiyon denedikten sonra G29a geçen biri olarak, elindeki direksiyon dediğin kadar eskiyse Dirt oyunlarına bulaşma ya eline alırsın ya da oynadığın şeyden bir şey anlayamazsın. ETS senin için en uygun oyun. Forza Horizon 5 deli gibi oynuyorum ancak hiç oynamadiysan çok zor gelir ve alışman zaman alır. Assetto Corsa da tavsiye edebilirim. Gran turismo 7 alternatifi olarak pcde 2023te çıkan forza Motorsport öneriyorum. 3 haftada 70 saat oynamıştım sonra baydı.