SupraSonic Uzman Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 154 Çözümler 2 Beğeniler 149 Yer Türkiye 10 Mayıs 2025 #11 emre44 dedi: Arkadaşlar sınavı hatasız geçtim. Tavsiyeleriniz çok işime yaradı özellikle sinyal tavsiyesi yoksa direkt affetmiyorlarmış. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam. İyi sürüşler dilerim.
emre44 dedi: Arkadaşlar sınavı hatasız geçtim. Tavsiyeleriniz çok işime yaradı özellikle sinyal tavsiyesi yoksa direkt affetmiyorlarmış. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam. İyi sürüşler dilerim.
xBN Yetkin Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 537 Beğeniler 422 11 Mayıs 2025 #12 Hayırlı olsun, ehliyetinizle güzel yollar kât etmeniz dileğiyle, darısı isteyenlerin olsun.
1 16787 Becerikli Katılım 3 Şubat 2025 Mesajlar 187 Beğeniler 47 11 Mayıs 2025 #13 emre44 dedi: Arkadaşlar sınavı hatasız geçtim. Tavsiyeleriniz çok işime yaradı özellikle sinyal tavsiyesi yoksa direkt affetmiyorlarmış. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin.
emre44 dedi: Arkadaşlar sınavı hatasız geçtim. Tavsiyeleriniz çok işime yaradı özellikle sinyal tavsiyesi yoksa direkt affetmiyorlarmış. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin.