Direksiyon sınavından kaldım, moralim bozuk

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AhmetBurak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    direksiyon
Ben demeden duramazsın ne? Öyle bir şey var mı kanunen ben yok diye biliyorum çünkü. Şikayetçi olurdum ben olsam. Ben tekte geçmiştim. Bir kere yokuşta istop ettirdim ama kaldırdım sonra.

Hocam şikayetçi olsam nolacakki kamera yok bir şey yok haksız duruma düşürürler bu daha çok can sıkar. Allah'a havale ettim ben onları.

Keşke bu ay bitmeden girebilsek. Neyse gelişme olursa buraya tekrardan yazarım. Başkalarının ihtiyacı olabilir. İnternette bununla ilgili doğru düzgün hiçbir bilgi bulamıyorum.

Dostum bugün sabah çok güzel bir mesaj ile uyandım ayın 13-14 arası tekrar sınava giriyorum umarım senin kursunda sana böyle bir mesaj atmıştır milli eğitim belirliyor sınavları toplu oluyormuş o yüzden sende girebilirsin bilgin olsun.
Sınav harcı ve zorunlu başarısız dersi toplami 2500TL fatura çıkardılar bize

Son düzenleme:
Bana da böyle denk geldi "Ulan oğlum sen dayak mı istiyorsun lan" diye çıkıştım herife sonra daldım yer misin yemez misin bir çaktım buna polis filan geldi şikayetciyim bu hırsızlardan dedim bana sürücü belgesi veririz şikayetçi olma diye kulağıma fısıldadı imalarda bulundu polisin önünde gene dövdüm bunu zor ayırdılar istemiyorum sürücü belgeni de seni de dedim çektim gittim bunlara böyle davranınca kuzuya dönerler sizde böyle yapın hakkınızı böyle çıkartın haram zıkkım edin gidin.

Hocam aynı komisyon biraz imkansız, ama hayatın sonu değil boş verin. Bir daha girersiniz.

Hocam aynı komisyon biraz imkansız ama hayatın sonu değil boş verin. Bir daha girersiniz.

Hoca haklısınız hayatın sonu değil ama böyle saçma bir sebepten kalmak zoruma gidiyor. Hayır istop ettiysem, veya park yapamasam eyvallah suçlu benim ama komisyonun yaptığı kötüydü neyse haftaya tekrar gireceğim geçerim inşallah.

Takma kafaya, geçersin. Bazen olmadı mı olmuyor, ikincisinde yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…