Ben demeden duramazsın ne? Öyle bir şey var mı kanunen ben yok diye biliyorum çünkü. Şikayetçi olurdum ben olsam. Ben tekte geçmiştim. Bir kere yokuşta istop ettirdim ama kaldırdım sonra.

Hocam şikayetçi olsam nolacakki kamera yok bir şey yok haksız duruma düşürürler bu daha çok can sıkar. Allah'a havale ettim ben onları.

Keşke bu ay bitmeden girebilsek. Neyse gelişme olursa buraya tekrardan yazarım. Başkalarının ihtiyacı olabilir. İnternette bununla ilgili doğru düzgün hiçbir bilgi bulamıyorum.

Dostum bugün sabah çok güzel bir mesaj ile uyandım ayın 13-14 arası tekrar sınava giriyorum umarım senin kursunda sana böyle bir mesaj atmıştır milli eğitim belirliyor sınavları toplu oluyormuş o yüzden sende girebilirsin bilgin olsun.
Screenshot_20240707_115121_WhatsApp.webp
Sınav harcı ve zorunlu başarısız dersi toplami 2500TL fatura çıkardılar bize 😀

Son düzenleme:
Bana da böyle denk geldi "Ulan oğlum sen dayak mı istiyorsun lan" diye çıkıştım herife sonra daldım yer misin yemez misin bir çaktım buna polis filan geldi şikayetciyim bu hırsızlardan dedim bana sürücü belgesi veririz şikayetçi olma diye kulağıma fısıldadı imalarda bulundu polisin önünde gene dövdüm bunu zor ayırdılar istemiyorum sürücü belgeni de seni de dedim çektim gittim bunlara böyle davranınca kuzuya dönerler sizde böyle yapın hakkınızı böyle çıkartın haram zıkkım edin gidin.

Selam dostlar, bugün sabah ehliyet sınavım vardı. Gayet iyi başladım. Motor tanıtımı, bagaj tanıtımı falan cok iyiydi. Sonra araça geçtim iç tanıtımda yaptıktan sonra sürüşe başladım sinyaller falan tamdı. Paralel parka tekte girdim, çıkış yaptım sonraki alan 25m geri gelmeydi araçı ortaladım dümdüz geri gelmeye başladım eğitimde hocalar yeterli diyordu bu komison başkanı hiçbir şey demedi bende dubaya çarpacağımı anladım durdum. Bana niye durdun dedi bende biraz daha gelirsem dubaya çarparım dedim, bana ben demeden duramazsın dedi arkadaki hocaya yer değiştirin dedi. Bilerek bırakıldım benim hocam biraz savunmuş beni hoca benden sonra gelen 2 öğrenciyi daha bırakmış sanırım kıl komisyon başkanına denk geldim. Bundan sonra ne olacak bilmiyorum sanırım 2 ders ve sınav harçı 2500TL. Peki sınav ne zaman olacak? Yine aynı komisyon denk gelir mi? Biraz moralim bozuldu bu durumdan dolayı hayır normalde aktif araç kullanan birisiyim sınavada kendi araçımızla gittim. Garip bir gün. İnşallah ikinci sınavdan hatasız geçerim.
Hocam aynı komisyon biraz imkansız, ama hayatın sonu değil boş verin. Bir daha girersiniz.

Hocam aynı komisyon biraz imkansız ama hayatın sonu değil boş verin. Bir daha girersiniz.

Hoca haklısınız hayatın sonu değil ama böyle saçma bir sebepten kalmak zoruma gidiyor. Hayır istop ettiysem, veya park yapamasam eyvallah suçlu benim ama komisyonun yaptığı kötüydü neyse haftaya tekrar gireceğim geçerim inşallah.

Selam dostlar, bugün sabah ehliyet sınavım vardı. Gayet iyi başladım. Motor tanıtımı, bagaj tanıtımı falan cok iyiydi. Sonra araça geçtim iç tanıtımda yaptıktan sonra sürüşe başladım sinyaller falan tamdı. Paralel parka tekte girdim, çıkış yaptım sonraki alan 25m geri gelmeydi araçı ortaladım dümdüz geri gelmeye başladım eğitimde hocalar yeterli diyordu bu komison başkanı hiçbir şey demedi bende dubaya çarpacağımı anladım durdum. Bana niye durdun dedi bende biraz daha gelirsem dubaya çarparım dedim, bana ben demeden duramazsın dedi arkadaki hocaya yer değiştirin dedi. Bilerek bırakıldım benim hocam biraz savunmuş beni hoca benden sonra gelen 2 öğrenciyi daha bırakmış sanırım kıl komisyon başkanına denk geldim. Bundan sonra ne olacak bilmiyorum sanırım 2 ders ve sınav harçı 2500TL. Peki sınav ne zaman olacak? Yine aynı komisyon denk gelir mi? Biraz moralim bozuldu bu durumdan dolayı hayır normalde aktif araç kullanan birisiyim sınavada kendi araçımızla gittim. Garip bir gün. İnşallah ikinci sınavdan hatasız geçerim.
images.webp