Detaylar
Kim cevapladı?chrome://settings/?search=graf adresine girip açık ise alttaki kutucuğu kapatıp tekrardan dener misin? Chrome için bu çözebilir.
Donanım hızlandırmayı kapatmayı dener misiniz?
emiryuksel
Yetkin
Donanım hızlandırmayı kapatınca sorun çözülse bile tarayıcı performansı düşecek, dizi film izlerken yüksek kalite yüklenmeyecek. Zamanında aynı soruna çözüm bulamayıp farklı tabanlı bir tarayıcı olan firefox a geçiş yaptım ve memnunum öneririm.chrome://settings/?search=graf adresine girip açık ise alttaki kutucuğu kapatıp tekrardan dener misin? Chrome için bu çözebilir.
Eki Görüntüle 162463
Kullanıcı Chrome tabanlı tarayıcı kullanmak istiyorsa maalesef bunu yapmak zorunda değil ise eğer tabii ki tarayıcı değiştirebilir. Bu kullanıcının isteğine kalmış bir vaziyettir.Donanım hızlandırmayı kapatınca sorun çözülse bile tarayıcı performansı düşecek, dizi film izlerken yüksek kalite yüklenmeyecek. Zamanında aynı soruna çözüm bulamayıp farklı tabanlı bir tarayıcı olan firefox a geçiş yaptım ve memnunum öneririm.
chrome://settings/?search=graf adresine girip açık ise alttaki kutucuğu kapatıp tekrardan dener misin? Chrome için bu çözebilir.
Eki Görüntüle 162463
Bunu yapınca kalite düşüyor ve akıcılık düşüyor ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırdım az olsa da düzeldi ama az olsa da ve bu sorun bir zamanlar olmuyordu neden oldu hala anlamış değilim.
Arka planda ''borderless fullscreen'' modunda bir oyun açıkken, ön plandaki tam ekrandaki uygulamada bazı görsel bozulmalar yaşıyorum. Donanım hızlandırmayı açın ve sorun yaşadığınız tarayıcıyhı tam ekrandan çıkarıp deneyin. Eğer sorun yaşanmıyorsa bahsettiğim şeyden dolayı olabilir.
Çözümünü bilmiyorum ve açıkcası hiç araştırmadım. Sadece gözlemlediğim iki tane tam ekran uygulaması üst üste binince, öndeki uygulamada görsel bozulmalar veya arka plandaki uygulama ile karışma sorunu yaşanıyor. Ama bunu genelde ben oyunlarda daha çok yaşıyorum.
Çözümünü bilmiyorum ve açıkcası hiç araştırmadım. Sadece gözlemlediğim iki tane tam ekran uygulaması üst üste binince, öndeki uygulamada görsel bozulmalar veya arka plandaki uygulama ile karışma sorunu yaşanıyor. Ama bunu genelde ben oyunlarda daha çok yaşıyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet