Discord'dan tehdit edene ne yapılmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4925
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 622
  • Etiketler Etiketler
    çocuk discord

Hocam hiçbir şey olmuyor genel de böyle tiplere, çoluk çocuk işte. Zaten Jahrein dışında çoğu şikayet edeceğini söyleyen yayıncılar falan asla şikayet etmiyor. Aynısını yanlış anlamadan dolayı yaşadım (panelci sandılar ve inatla mahkemeye vereceklerini söylediler). Yeni fark ettim yanlışlıkla aradığım adam Twitch'de falan bayağı izlenen biriymiş daha sonradan avukatı aradı boş boş para istedi suratına kapattım bir daha da yazmadılar. Bu arada adamın kim olduğunu kişilerinizden şu adam video paylaştı mesajıyla öğrenmiştim

Belki sizin durumunuzda bu korkutma yöntemi işe yarayabilir ama bu çocuklar 2 gün sonra kaldığı yerden devam ederler.

Küçücük çocuk mu hayatınızı karartacak ya? Sallayın geçin. Eğer fazla abartırsa da en fazla CİMER'e şikayet edersiniz (ki ben olsam onu da yapmam). Zaten her püsürümüz ortalıkta, bir de çoluk çocukla uğraşacaksak işimiz var.

Engelleyin geçin. Mümkünse sunucudan attırın.

Benim de bütün sülalemin T.C.'sini patlattılar DC de kanka napçan DC işte zorba team, veletler dolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…