Detaylar
Kim cevapladı?Explosive
Yetkin
Hiçbir şey yapamaz. Çoluk çocuk bunlar.13 yaşındaki bir kişi durduk yere bizimle hep kavga ediyor ve bilgilerimizi gruba atıp siliyor. Ayrıca arkadaşımın numarasına SMS atmakla da tehdit ediliyoruz, ne yapmamız gerek söyleyebilir veya yardım edebilir misiniz?
gustavo
Üstün
13 yaşındaki bir kişi durduk yere bizimle hep kavga ediyor ve bilgilerimizi gruba atıp siliyor. Ayrıca arkadaşımın numarasına SMS atmakla da tehdit ediliyoruz, ne yapmamız gerek söyleyebilir veya yardım edebilir misiniz?
CİMER'e şikayet edin.
Hem 13 yaşındaki çocuk en fazla ne yapabilir ki?
TinerciYasin
Başarılı
Benim de numaramı ifşaladılar bir süre sonra aramalar kesildi, ilk 1-2 ay sürekli aradılar sonra aramadılar bir daha.
Son düzenleyen: Moderatör:
4925
Uzman
Hocam bizim bir arkadaşa kötü bir şey yapmıştı, bir daha Discorda giremedi o.
Arkadaşlar olaya ben de dahilim. Bu kişi aynı zamanda bir arkadaşımızın babasına 2 kez SMS attı ve şu anda o SMS atılan çocuğa ulaşamıyoruz.
- Makaleler
- 3
Discord veri vermiyor. Yapabileceğin bir şey yok.
Arama ya da SMS atma durumu olursa savcılığa gidip, "yasal olmayan yollarla verilerimi bulup numaramı rahatsız ediyorlar" tarzı şikayette bulunabilirsin.
Arama ya da SMS atma durumu olursa savcılığa gidip, "yasal olmayan yollarla verilerimi bulup numaramı rahatsız ediyorlar" tarzı şikayette bulunabilirsin.
4925
Uzman
Teşekkürler hocam bunu yapacağım.SMS bomber kullanırlar seni rahatsız ederler en fazla. Elinde ad, soyad ve fotoğrafları varsa yolla CİMER'e çocuk şubeye götürsünler.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi Tercih Edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-