nisaa
Üstün
- Makaleler
- 3
Selam, RDR2 oynuyorum ve elimde 5. senesine yaklaşmış, dandik bir SSD var bu zamana kadar hep ana disk olarak kullandım, markasını belirtmeyeyim ama kötü yani linçleyenler olabilir o yüzden James Donkey, Turbox gibi düşünün
RDR2'de ona yüklü ve oyunun açılması en az 5 dakika, oyunun açılmasını beklerken çay soğuyor öyle düşünün, ayrıca kaplamalar da geç yükleniyor her dakikada 3-4 kere 2, 3 saniyelik droplar oluyor. Sağlığı %87 hız testi yakın zamanda yapmadım ama önceden 70 MB falan yazıyordu, NAND'ları aşınmış galiba. PrimoCache kullanmayı düşündüm ama emin olamadım şu an hala ana diskim olduğu için verilerim gitsin ya da Windows dosyaları bozulsun istemiyorum. Eğer RDR2'yi diğer diske taşıyabilirsem taşıyacağım ama bu diski nasıl düzeltebiliriz arkadaşlar? Ana disk olarak yeni diskleri kullanmak istiyorum ama Windows sorun çıkartmaya başladığında format atmayı düşünüyorum. Sizce bu Disk'i nasıl düzeltebilirim? Oyunun dosyalarını diğer diske atmadan nasıl dropları azaltabiliriz önerilerinizi bekliyorum.
RDR2 hikaye giriş bekleme ekranında Görev Yöneticisi'nden baktığımda okuma hızı 10 MB, Disk kullanımı %100'dü. Disk aşırı hantal biliyorum ama oyunlar dışında çok sorun yaşatmamıştı o yüzden format atana kadar kullanmaya devam ediyorum.
RDR2 hikaye giriş bekleme ekranında Görev Yöneticisi'nden baktığımda okuma hızı 10 MB, Disk kullanımı %100'dü. Disk aşırı hantal biliyorum ama oyunlar dışında çok sorun yaşatmamıştı o yüzden format atana kadar kullanmaya devam ediyorum.