Diyette büyük kaçamak yaptım, bunu nasıl düzeltebilirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Silverback Gorilla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 927
Dostum çok takıyorsun sen bu diyet mevzularını, gerek yok. Arada olabilir, salla gitsin yakıcam diye uğraşma. Kardiyo yapacaksan sabah dışarıda yap, hem beyin açılır, ruhun açılır hem de sabah yağ yakımı maks olduğu söyleniyor. Tâbi buna önemsiz diyen de var.

Son düzenleme:
1 adet (az önce gömdüğüm) Eti Çikolatalı Gofret 175 kcal civarı. 2 tane etti 350. 1 adet Lay's Fırından kabaca 100 gramdı diye hatırlıyorum. Google amcaya göre 450 kcal de oradan. Etti 800. 1500 tahmini biraz fazla olmuş gibi. Tabii gidip kocaman olanlardan Toblerone falan yemediyseniz.

Afiyet olsun.

Dikkat edersiniz, bir şey olmaz diyeceğim ama kaçamak 1 ürünle falan oluyor bizim oralarda. Siz silah zoruyla diyet yapıyor gibi fazla kaçmışsınız.

500 kalori aldım cipsten çikolata 400 1000 kalori falan aldım. Çikolata çok kalorili bir çikolata değildi.

Ben, antrenaman yaptığım zamanlarda antronörlerim sürekli bir şeyler yememi söylerdi.Tam olarak hangi sporu yaptığını bilmiyorum fakat gerçek bir antrenman sonrasında dozajını kaçırmadıktan sonra fast food dan zarar geleceğini düşünmüyorum.

Bu tür şeylerin bağımlısı isen bir anda kesmen zaten doğru olmaz. Yavaş yavaş, azaltarak ilerlemen daha doğru olur.

Her sabah aç karna 30 dakika, öğlenleri de gene 30 dakika yürü ve günde atıyorum 3 çikolata yiyorsan bunu 1'e düşür.

Emin ol farkı bizzat kendin göreceksin.

Selam. Maalesef diyette 6 günün sonunda 1 cips ve 2 çikolata yedim. Bunu nasıl yakarım?

Öncelikle bu kadar takıntı iyi değil. Baştan bunu söyleyeyim. "O zararlı mı bu zararlı mı?" Tarzında konular açıp kendinizi sürekli kısıtlamaya ve zorlamaya çalışıyorsunuz. Kendinize göre uygun bir diyet programı hazırlayın. Başkalarının klişe diyet programını kendinize göre uyarlayamazsınız. Örneğin kırmızı et yiyin, sabaha 1 tane haşlanmış yumurta yiyerek başlayın gibi klişelerine girmeyin ve diyete yavaş yavaş başlayacaksınız. Dediğim gibi robot değilsiniz ve kendini çok kısıtlıyorsun. Önce zihnindeki problemi çözmen gerek. Niyetinde ciddi olmalı ki böylece kendini kandırmaya çalışmazsın.

Hocam sağlığıma çok iyi bakan birisiyim onu en sevdiğim birisi gibi seviyorum evet böyle takıntı çok yararlı değil ama yapcak bir şey yok.

Hocam, sağlığıma çok iyi bakan birisiyim. Onu en sevdiğim birisi gibi seviyorum, evet böyle takıntı çok yararlı değil ama yapacak bir şey yok.

Sağlığınıza iyi baktığınıza dair aksini söylemiyorum. Sadece kendinizi çok zorluyorsunuz. Bakınız mesela yapacak bir şey yok diyerek kendinizi kısıtlıyorsunuz. Ayrıca kendinizi sevmeseydiniz zaten böyle bir şeye de girişmezdiniz. Dediğim gibi zihninizdeki problemi hallederseniz ve zamanın olacağına bırakırsanız sizin için çok daha iyi olur. Hem her şeyi zamanla tecrübe etmiş olursunuz.

Sizin dediğinizi yaptıktan sonra aman boş ver deyip her gün yiyorum. Bu sıkıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…