Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Space basınca alttan menü çıkıyordu diye hatırlıyorum, yukarı ok tuşu da olabilir.
Space basınca alttan menü çıkıyordu diye hatırlıyorum, yukarı ok tuşu da olabilir.
Öyleymiş cidden abi biri niye böyle bir şey yapar ki?
Nereye indirmek istediğimi sormadı ne yapmalıyım? Ekran çok karışık.
Edit Next Next yaptım oldu C program files adresine kuruyor bütün repackler böyle kötü mü? @4615
Son düzenleme:
Son düzenleme:
Çözünürlük ölçeklendirilmiş mi bilgisayarında? Bende de böyle saçma sapan bir görünüm çıkıyor, garip bir tasarım bence de ama Dodi'nin paketleri sağlam olur genelde. Fitgirl'de bulamadığımı buradan alıyorum.Öyleymiş cidden abi biri niye böyle bir şey yapar ki?
Eki Görüntüle 44472
Edit Next Next yaptım oldu C program files adresine kuruyor bütün repackler böyle kötü mü? @4615
Bundan dolayı bozuk gözüküyor. %100 olması lazım bazı sorun çıkartan uygulamalar için.2160p ölçeklendirme de yüzde 250 önerilen ayar bu. @4615
dewberry
Üstün
Normalde kotu degil. Windows'u 125 veya 150 olcekte kullaniyorsaniz boyle olmustur.Öyleymiş cidden abi biri niye böyle bir şey yapar ki?
Eki Görüntüle 44472
Yukarı ok tuşuna bas.Eki Görüntüle 44470
Epeydir bu ekranda normal mi?
Görev Yöneticisi'nden görevi sonlandırdım yine de açık.