Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Benden önce açmışsınız konuyu ya of. 
Şu anda bir sıkıntı var hocam. Sizde sorun yok.
Benden önce açmışsınız konuyu ya of.
Çok uzun zamandır siteyi takip ediyorum ilk defa yaşanıyor. Sanırım site taşındı.Hocam sureklı mı oluyor yoksa değişik mi geldı sıze de? Sosyal medya hesaplarını nereden bulacağız? Acıklama yaptılar mı?
@Arda4242 hocam site farklı yere taşınmış forumda link paylaşamıyorum ama Instagram falan verirseniz atabilirim.
Çok uzun zamandır siteyi takip ediyorum ilk defa yaşanıyor. Sanırım site taşındı.
Teşekkürler.
Çok uzun zamandır siteyi takip ediyorum ilk defa yaşanıyor. Sanırım site taşındı.
Hocam GTA 5 yükleyeceğimde FitGirl'den yüklediğimde Malwerbyts uyarı veriyor. Normal mi DODI'de hiç vermiyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun olmaz ablamızdır başımızın tacıdır. <3Teşekkürler.
Hocam GTA 5 yükleyeceğimde FitGirl'den yüklediğimde Malwerbyts uyarı veriyor. Normal mi DODI'de hiç vermiyor.
İkisini de çok kullandım. Uyarı verse de çok takmıyorum. Yükle gitsin.Teşekkürler.
Hocam GTA 5 yükleyeceğimde FitGirl'den yukledıgımde malwerbyts uyarı verıyor normal mı dodı de hiç vermıyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir sürü GTA 5 var sitede. Hangisini yüklemeliyim, link verir misiniz?
Link vermek yasak maalesef. Basit olsun dersen oyunindirvip üzerinden de bakabilirsin. Orayı da çok fazla kullanıyorum.Hocam bir sürü GTA 5 var sitede. Hangisini yüklemeliyim, link verir misiniz?