Bu öneri hâlihazırda uygulamadadır.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
7
Forumda doğrulanmış üyelere özel bir muamele yapıldığını düşünüyorum.

Örneğin, isim vermek istemiyorum ama, doğrulanmış üyelerden bir tanesi sürekli gereksiz mesajlar atıyor, bu mesajlar raporlanınca da herhangi bir işlem uygulanmıyor doğrudan reddediliyor.

Mesajların içeriği şu şekilde, gelen sorulara yanıt olarak "bilmiyorum", "bilemiyorum", "fikrim yok" gibi gereksiz cevaplar atılıyor, veya bir üstteki mesajın aynısını söylüyor. Kelimeleri değiştirerek de olsa aynı mesaj söyleniyor.

Bu durumu affınıza sığınarak size sunmak istiyorum, bence biz normal üyelerle aynı cezaları almalılar. Biz nokta koymayı unuttuğumuzda bile 1 saat ceza alabiliyoruz.

Gereksiz mesajları da çok fazla, çok fazla mesajı var ama sosyal üyelerine hiçbir faydası yok ve bu gereksiz mesajların konuya hiçbir katkısı da yok.

Bu konunun amacı kesinlikle hedef gösterme değildir, hiç kimsenin ismini vermediğimi unutmayın ve "Doğrulanmış Üye" başlığını genel olarak ele alın. Buraya bir "kişi"yi koymanıza gerek yok. Kim olursa olsun özel muamele olmamalı.

Ayrıca lütfen dislike atarsanız da karşıt görüş bildirin. Burada hepimiz aynı yolun yolcusuyuz. Kimseye bir zarar veya zorbalık amacı yoktur!

Artı 31 Eksi
Sen zaten benim çoğu mesajıma hahaha atıyorsun. Fikirlerime tahammül edemiyorsun.
Alakasi yok ki, herkes herkesin mesajina gulucuk atabilir. Bunun tahammul ile uzaktan yakindan ilgisi yok.

Saçma, mantiksiz veyahut gereksiz gelmistir mesajin ve gulucuk atmistir. Herkesin herkese yapabilecegi bir şey.

Artık konuyu açmışsınız, kaç kişi bu zımbırtıya sahip bilmiyorum ama zan altında da bırakmışsınız insanları. Dolayısıyla örnek vermeniz sağlıklı olur. Hedef üye belki kendine çekidüzen verir ya da sizin hatalı olduğunuz sonucuna varırız.

Açıkçası ben özel muamele olduğunu düşünmüyorum. Konuyu da genel bir moderasyon eleştirisi olarak algılayıp artıladım. Hoş, eleştiriyi de umursamıyorlar pek ama.. neyse.
Örnek verirsem hedef gösterme olacak, örnek vermezsem zan altında bırakma olacak. Zan altında bırakmayı ve konunun gerçekliğini sadece moderatörlerin bilmesini ve bu önerinin sadece moderatörleri ilgilendirmesini tercih ederim. İsim vermek istemiyorum.

Örnek verirsem hedef gösterme olacak, örnek vermezsem zan altında bırakma olacak. Zan altında bırakmayı ve konunun gerçekliğini sadece moderatörlerin bilmesini ve bu önerinin sadece moderatörleri ilgilendirmesini tercih ederim. İsim vermek istemiyorum.

Hocam hepsini anladim da, dogrulanmis, yetkili olmayan ve aktif iki tane uye var. Biri burada zaten, digeri de Leo. Baska aktif kim var ki, yönetici/moderator olmayan? Ben baktim, bulamadim.

Böyle bir sorun veya durum olmasa öneri açmama gerek kalmazdı :/

Örnek vermenizi rica edecektim ama o da hedef gösterme gibi olacağından etmedim. Elde örnek olmayınca yorum yapmak zor oluyor.

Örnekten kastımsa doğrulanmamış üyeye ait silinmiş ve doğrulanmış üyeye ait silinmemiş, benzer nitelikte birer mesaj.

Zaten yeterince hedef göstermişsiniz bunun gostermeyeyim falanı yok. Katkı veren üyeye inisiyatif sağlarsınız fakat gereksiz mesaj veya kopya mesaj bunun yeri değildir, öyle bir durum varsa zaten üstüne gidilmeli konunun fakat üyenin değil.

Hocam hepsini anladim da, dogrulanmis yetkili olmayan ve aktif iki tane uye var. Biri burada zaten, digeri de Leo. Baska aktif kim var ki, yönetici/moderator olmayan? Ben baktim, bulamadim.
Yine de... Yine de isim vererek bunu yapmayı yanlış buluyorum. Ne dedim konuda? "Doğrulanmış Üye" herhangi bir doğrulanmış üye olarak ele alın konuyu. Oraya bir kişiyi koymayın yerleştirmeyin. Öneriyi öyle dikkate alın demek istedim :/

Örnek vermenizi rica edecektim ama o da hedef gösterme gibi olacağından etmedim. Elde örnek olmayınca yorum yapmak zor oluyor.

Örnekten kastımsa doğrulanmamış üyeye ait silinmiş ve doğrulanmış üyeye ait silinmemiş, benzer nitelikte birer mesaj.
Örnek reddedilen rapor ekran görüntüleri olacağından yine çok bir şey ifade etmeyecek, veya kişinin forumdaki 4-5 sayfalık "fikrim yok, bilmiyorum" mesajları. Arama fonksiyonuyla anlaşılabilecek cinsten.

Zaten yeterince hedef göstermişsiniz bunun gostermeyeyim falanı yok. Katkı veren üyeye inisiyatif sağlarsınız fakat gereksiz mesaj veya kopya mesaj bunun yeri değildir, öyle bir durum varsa zaten üstüne gidilmeli konunun fakat üyenin değil.
Üyenin üstüne gitmemek için konuda bu kadar hassas davrandım zaten. Okuyun tekrar.

Genel itibariyle "abi senin mesajlar bir tık şöyle böyle, dikkat edersen sevinirim"lik bir meseleden ibaret konu. Genel görünümle pek alakası olmamalıymış. Hiç uyardınız mı bahse konu üyeyi?

Direkt @Emile A239'i hedef alarak bu konuyu açtım, deseniz daha az tepki çekerdi✌️
Katılıyorum, isim vermedim demek oldukça komik zira zaten bir kişi var tüm şartları karşılayan.

Yani sizin dediğinize göre doğrulanmış üyelere yapılan bir muamele yok çünkü doğrulanmış üyelerin Çınar hariç hepsi yetkili veya hiç mesaj atmıyor.

Böyle olunca tepki çekmesi de normal, böyle bir konuya gerek olduğunu da düşünmüyorum, tek bir kişilik bir durumu bilet veya destek sisteminde sorabilir, bir adaletsizlik olduğunu düşünüyorsanız belirtebilirsiniz.

Dediğiniz öneriye katılmamak değil bu, her şeyden ayrı olarak ortada zaten doğrulanmış üyelere yapılan bir öneri yok, ortada bi' kişi düşünülerek yapılmış bir öneri var. Tek bir kişi için de öneri açmayı pek mantıklı bulmuyorum.

Katılıyorum, isim vermedim demek oldukça komik zira zaten bir kişi var tüm şartları karşılayan.

Yani sizin dediğinize göre doğrulanmış üyelere yapılan bir muamele yok çünkü doğrulanmış üyelerin Çınar hariç hepsi yetkili veya hiç mesaj atmıyor.

Böyle olunca tepki çekmesi de normal, böyle bir konuya gerek olduğunu da düşünmüyorum, tek bir kişilik bir durumu bilet veya destek sisteminde sorabilir, bir adaletsizlik olduğunu düşünüyorsanız belirtebilirsiniz.

Dediğiniz öneriye katılmamak değil bu, her şeyden ayrı olarak ortada zaten doğrulanmış üyelere yapılan bir öneri yok, ortada bi' kişi düşünülerek yapılmış bir öneri var. Tek bir kişi için de öneri açmayı pek mantıklı bulmuyorum.
Ben de bundan istifade yazdım zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.