Bu öneri hâlihazırda uygulamadadır.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
7
Forumda doğrulanmış üyelere özel bir muamele yapıldığını düşünüyorum.

Örneğin, isim vermek istemiyorum ama, doğrulanmış üyelerden bir tanesi sürekli gereksiz mesajlar atıyor, bu mesajlar raporlanınca da herhangi bir işlem uygulanmıyor doğrudan reddediliyor.

Mesajların içeriği şu şekilde, gelen sorulara yanıt olarak "bilmiyorum", "bilemiyorum", "fikrim yok" gibi gereksiz cevaplar atılıyor, veya bir üstteki mesajın aynısını söylüyor. Kelimeleri değiştirerek de olsa aynı mesaj söyleniyor.

Bu durumu affınıza sığınarak size sunmak istiyorum, bence biz normal üyelerle aynı cezaları almalılar. Biz nokta koymayı unuttuğumuzda bile 1 saat ceza alabiliyoruz.

Gereksiz mesajları da çok fazla, çok fazla mesajı var ama sosyal üyelerine hiçbir faydası yok ve bu gereksiz mesajların konuya hiçbir katkısı da yok.

Bu konunun amacı kesinlikle hedef gösterme değildir, hiç kimsenin ismini vermediğimi unutmayın ve "Doğrulanmış Üye" başlığını genel olarak ele alın. Buraya bir "kişi"yi koymanıza gerek yok. Kim olursa olsun özel muamele olmamalı.

Ayrıca lütfen dislike atarsanız da karşıt görüş bildirin. Burada hepimiz aynı yolun yolcusuyuz. Kimseye bir zarar veya zorbalık amacı yoktur!

Artı 31 Eksi
Bir sürü kişiyi çoktan göz ardı ettiğim için uzun zamandır huzurluyum.

Kişilik olarak değil. Yönetim tarafında sana karşı bir haksızlık yapılsa veya birine ayrıcalık tanınsa, ne düşünecektin? Buraya çok vakit harcayan veya değer veren biri değilsen umurunda olmayabilir tabii ki. Bunu önemseyen üyeler olabilirler ve konu açmakta tamamen özgürler.

Kişilik olarak değil. Yönetim tarafında sana karşı bir haksızlık yapılsa veya birine ayrıcalık tanınsa, ne düşünecektin? Buraya çok vakit harcayan veya değer veren biri değilsen umurumda olmayabilir tabii ki. Bunu önemseyen üyeler olabilirler ve konu açmakta tamamen özgürler.
Tabi ki de konu açsın, itiraz etsin ama bu kadar kafaya takılacak durum yok bence. Ben de sabahtan akşama forumdayım, bir sürü konuyu görüyorum. Ama birçok kişiyi gözardı ettiğim için bir sürü konu ve mesajı da görmüyorum muhtemelen. Ve bundan dolayı da polemik oluşturacak konulara veya kişilere mesaj yazma imkanım olmuyor.

Benim amacım kimseyi kişisel olarak uyarmak değildi. Önerinin forumdaki genel algısını ölçmek (ki zaten başka rahatsız olanlar ve haberdar olanlar da var mış) ve yönetime konunun ulaşmasıydı.

Bütün bunların hep arkadaş çevresi olduğunun farkında mısınız bilmem ama benim görüşlerim o yönde. Rahatsız olan ya da haberi olan herkes bir arkadaş grubu şeklinde. İnsanlarla bir araya gelebilirsiniz fakat işi Sosyal'e bağlarsanız bir noktadan sonra yönetim olarak el atmak zorunda kalacağız. Bu duruma daha çok önem vermenizi öneriyorum.

İnsanlara yardımcı olmaktan çok öneri konusu açıp duruyorsunuz. Sadece siz değil birçok üye böyle maalesef. Forumun amacı foruma öneri konusu açmak değil.

Herkes öneri açabilir de öneri var öneri var. Ne öneriler görüyoruz bazen, sizlerin önüne bile düşürmeden sildiğim öneriler bile oluyor sırf indekslenmemesi adına. Mantıklı ya da yasalara aykırı olmadığı sürece her öneriye açığız 😊

Rahatsız olan ya da haberi olan herkes bir arkadaş grubu şeklinde.
Aurora ve 315 dışında gerçek hayatta tanıyıp konuştuğum kimse yok konunun ilk sayfalarını şöyle bir gezince. 315'in mesajları uçmuş ama galiba :D FIFTY ONE da var ama o benim tam tersim görüş bildirmiş. Kendi fikrini belirtebilecek bir çocuk o da. Like atanların da 4-5 tanesi anca benim arkadaş grubumdadır. Yani konuyu uzatmak istemiyorum da siz neye karar verirseniz boynum kıldan incedir.

Önemli olan bu konu size ulaştı ve birkaç kişinin düşüncesini gördünüz. Bu bana yeter. Bizi dinlemeniz yeter. Raporda bana verdiğiniz cevap da yeter.
"Konu detaylı incelenecek. Ortada haksızlık durumu yok, içiniz rahat olsun."

Uzlaşmaya varıldığına sevindim. Kişilerle Sosyal dışındaki problemlerinizi aynı şekilde Sosyal dışında çözmeye çaba gösterelim lütfen, bunu bu konu bazında değil de genel anlamda söylüyorum. Gerekli açıklama da yapıldığına göre konuyu kapatıyorum. Herkese iyi Sosyaller dilerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.