Detaylar
Kim cevapladı?Taksici Musa Fedaisi
Yetkin
2017.
2025'in benim yılım olacağına inanıyordum ve 1 Ocak'tan 13 Mart tarihine kadar buna inanarak gelmiştim. 18 Mart sabahı da hepsi tam tersine döndü. Velhasıl kelam 1 Ocak - 13 Mart tarihine dönmek isterdim.
Deniz744
Başarılı
İyi akşamlar dostlar. Özlediğiniz bir sene var mı? Ya o sene çok eğlenmiştim. Çok özlüyorum dediğiniz.
2017/2018
O yıllara dönmeyi çok isterdim, o zamanlar yıldız hoca vardı matematik hocası. Hayatımda tanıdığım en iyi matematik hocasıydı. Her derste 1 konu anlatırdı, dersin 20 dakikasında konu biterdi kalan 20 dakikada o konu ile ilgili test çözerdik. Bir de lisede olmamıza rağmen gülücük stickeri yapıştırırdı doğru yaparsak. Biz de küçük çocuklar gibi "ilk ben aldım ağlayın" falan yapardık. Hocanın psikoloji hakkında bilgisi de vardı demek ki.
Thanos
Üstün
2020 Temmuz'dan, 2021 Ocağ'a kadar hayatımın en mutlu anlarını yaşamıştım sanırım. Dönmek istediğim bi zaman dilimi varsa oda bu olurdu.İyi akşamlar dostlar. Özlediğiniz bir sene var mı? Ya o sene çok eğlenmiştim. Çok özlüyorum dediğiniz.
Belki 2024 yazı. Hayatımın iyi geçen yazlarından biri olduğunu o zamanlar fark edemesem de şu an ediyorum. Hele 2025 yazım berbat geçtikten sonra. Gerçi yine de dönmek ister miydim bilmiyorum.
Benim asıl dönmek isteyeceğim zaman muhtemelen 5-6 yaşlarımdır. O da 2012-2013 yıllarına denk geliyor.
Benim asıl dönmek isteyeceğim zaman muhtemelen 5-6 yaşlarımdır. O da 2012-2013 yıllarına denk geliyor.
Son düzenleyen: Moderatör: