Dost Kayaoğlu'na kanser teşhisi konulabilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xakiran
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    dost kanser
Kazık kadar adamların aynı konuları döndürüp döndürüp ergen gibi laf dalaşına girmeleri harbi fena bayıyor. Şu dramaları izlemekten keyif alan veya ciddi ciddi önemseyen kitle var mı çok merak ediyorum. Lunaparktaki çarpışan arabaları işleten adamın gondolu işleten adamla olan kişisel sorunları ne kadar umurumdaysa bunlar da o kadar umurumda. Nihayetinde ikisi de benim için eğlence unsuru. Dost Kayaoğlu sadece işine bakan, dışarıda kalan mevzuları işine karıştırmayan bir adam. Dramadan ekmek yiyen tayfa da konu bulamayıp bu tarz şeylerle işi gücü olmayan kendi halinde insanlar üzerinden gündem yaratıyor. Dost bunlara istedikleri primi vermeyip işine bakmaya devam ettiği için Jaho kudurup saydırmış anladığım kadarıyla.

Dost'un Sungur'a niye bu kadar sarıldığı belli oldu. Adam harbiden canıyla boğuşuyormuş.

Şu dramaları izlemekten keyif alan.

Keyif alıyoruz tabii. Ciddiye almayacaksın ama. Yemekle birlikte drama akıp gidiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Umarım sorun yaşamazsın. 8-9 senedir bu illetle uğraşıyorum ve inanın hoş değil. Hayattan soğutuyor insanı, psikolojiyi bozuyor, sosyal hayatı bitiriyor. Fiziksel gücü bitiriyor; daha yüzlerce şey var aklıma gelmeyen.

Son zamanlarda bende kanser korkusu çıktı bir belirti olmamasına rağmen, yakalanmamak için nasıl bir tedbir alabiliriz bilen var mı?
Sigara içme, alkol hiç içme illa içeceksen kontrollü iç, bol bol spor yap ve sağlıklı beslen. Hayatını sağlıklı bir çizgi üzerinde tuttuğun zaman genetiğin yatkın değilse olma ihtimalin çok düşük.

Benim şahsi olarak en sevdiğim youtuberlardan birisi ve şu adamın bir türlü yüzü gülmedi valla. Ne diyeceğimi bilmiyorum, umarım en iyi şekilde atlatır bu süreci. Video yetiştirecem diye kendisini daha da yormaz umarım.

İnşallah teşhisten bir sorun çıkmaz ve sağsalim atlatabilir. Kendisi 15 küsur yıldır izlediğim sayılı kişilerden. Dualarımız seninle Dost ağabey .

Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…